CFR Cluj, în luptă cu FRF pentru Dan Petrescu! Ce a ales „Bursucul” și ce se întâmplă cu ardelenii la meciul cu FCSB | EXCLUSIV

2 luni in urmă 54

Finanțatorul CFR-ului, Neluțu Varga, plănuia “marea revoluție” din club, în pauza pricinuită de partidele echipelor naționale. Se pare însă că evoluția slabă din dubla cu Steaua Roșie (scor general 1-6) și încă un rezultat rușinos l-au determinat să ia decizia de a schimba conducerea executivă și antrenorului, înainte de data stabilită inițial.

Doar că Varga și-a ales deja antrenorul cu care vrea să reconstruiască echipa CFR-ului, iar acesta este Dan Petrescu. Finanțatorul din Gruia a purtat deja discuții de principiu cu tehnicianul care a cucerit 3 titluri cu CFR. Planul omului de afaceri este de a salva cât se poate de mult acest sezon, inclusiv din punct de vedere financiar, după ce Șumudică și staff-ul său n-au reușit calificarea în grupele Europa League și au fost demiși.

Dorește să-l aducă pe Dan Petrescu, convins că acesta va scoate maximum posibil din Conference League. Sezonul ar fi salvat financiar doar cu o prezentă consistentă în Conference League și o obligatoriu cu o calificare în primăvara europeană.

A refuzat naționala

Din informațiile ProSport, Petrescu era și pe lista lui Răzvan Burleanu și oficialii FRF i-au propus o întâlnire pentru o discuție de principiu, despre posibilitatea ca „Bursucul” să preia echipa națională la finalul acestui an.

Doar că Dan Petrescu preferă varianta CFR Cluj, din mai multe motive și i-a refuzat pe oficialii FRF. Tehnicianul dorește să se întoarcă la clubul unde a făcut performanță în ultimii ani, acolo unde poate câștiga mai mulți bani de la echipa națională, unde i se garantează că va primi chiar în următoarele săptămâni transferurile de care are nevoie și unde ar avea, teoretic, mai multă liniște decât la echipa națională.

Sursele ProSport susțin că Dan Petrescu va ajunge vineri la Cluj și va negocia noul contract cu CFR, fiind șanse să stea pe bancă chiar la meciul cu FCSB.

The post CFR Cluj, în luptă cu FRF pentru Dan Petrescu! Ce a ales „Bursucul” și ce se întâmplă cu ardelenii la meciul cu FCSB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă