CFR Cluj, gata să se despartă de primul jucător » Negocieri cu un club din Liga 1

2 săptămâni in urmă 16

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2022, 13:27 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 13:39

CFR Cluj, liderul din Liga 1, pregătește numeroase schimbări în această pauză competițională, iar primul nume pe lista de plecări ar putea fi Denis Ciobotariu.

Fundașul de 23 de ani, care poate evolua în centru, dar și pe partea dreaptă, nu mai intră în calculele lui Dan Petrescu, iar CFR Cluj îi caută o nouă echipă.

 de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

ANALIZĂ

Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

Denis Ciobotariu, la un pas de FC Voluntari

Salvarea lui Denis ar putea veni chiar de la tatăl său, Liviu Ciobotariu. CFR Cluj și FC Voluntari, revelația acestui sezon din Liga 1, negociază pentru împrumutul fundașului până la finalul sezonului. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, este posibil ca mutarea să se realizeze în perioada următoare, iar Denis să evolueze sub comanda tatălui său în a doua parte a acestui sezon.

Venit la CFR Cluj în ianuarie 2020, de la Dinamo, Ciobotariu a jucat 9 partide în acest sezon, în toate competițiile, contabilizând 703 minute.

„A fost anunțat că nu mai intră în calculele lui Petrescu”

Recent, Liviu Ciobotariu a dezvăluit care este situația fiului său la CFR Cluj, spunând că fundașul este nemulțumit de faptul că joacă puțin și că ar putea pleca în această iarnă.

„El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă. L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu, la emisiunea „Liga Digisport”.

600.000 de euroe cota lui Denis Ciobotariu, potrivit transfermarkt

VIDEO Sorin Cârțu, totul despre banca spartă la Basel: "Am plătit eu tot! 12.000 de euro și CFR m-a dat afară"

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Dan Petrescu a ofertat un jucător din Liga 1: „Plângea să-l las la CFR. OK, să vină Petrila și Costache la schimb!”

Sergiu Buș, gata să ia titlul cu CFR: „Am revenit acasă, îmi doresc să ajut echipa”

Playtech: BOMBĂ! Anunț SUMBRU pentru toată România! HALUCINANT ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă