CFR Cluj, fără stâlpul apărării în etapa viitoare! Andrei Burcă regretă: „De asta îmi este cel mai ciudă!”

2 luni in urmă 1

Andrei Burcă, fundașul central în vârstă de 27 de ani al lui CFR Cluj, a încasat cartonașul galben în meciul cu FC Argeș, scor 5-0, și va lipsi în următoarea etapă.

CFR Cluj și FC Argeș s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1, iar campioana s-a impus cu scorul de 5-0, după golurile marcate de către Ciprian Deac (’35, ’38), Luka Maric (autogol – ’49), Valentin Costache (’70) și Mario Rondon (’77).

În prelungirile partidei din Gruia, Andrei Burcă a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben din acest sezon și va fi suspendat pentru meciul viitor, cel cu UTA Arad, programat sâmbătă, 6 martie, de la ora 21:30, în cadrul etapei cu numărul 26 din Liga 1.

Andrei Burcă, suspendat după CFR Cluj – FC Argeș 5-0

„Ne bucurăm că am câștigat, într-adevăr nu am avut foarte mult de muncă (n.r. despre fundașii lui CFR), ne-am apărat foarte bine în prima repriză și am reușit să intrăm mai relaxați după pauză.

Au venit după 11 meciuri fără înfrângere, luaseră 4 goluri în acest an, însă au fost aceiași oameni în faza defensivă. Era echipa momentului. Îți dă o altă încredere, joci altfel. Ne bucurăm că am reușit să ne facem jocul.

(n.r. a luat cartonaș galben și va fi suspendat pentru meciul viitor) De asta îmi este cel mai ciudă. Am încercat să evit când mai mult contactele, să nu iau galben. Acum, dacă așa a vrut Dumnezeu… Sper să câștige băieții la UTA”, a spus Andrei Burcă, la flash-interviurile de după meci.

După această victorie categorică, CFR Cluj se menține pe locul secund în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul FCSB, 54 la număr, după cele 25 de etape disputate. De cealaltă parte, FC Argeș întrerupe seria celor 11 meciuri fără eșec în Liga 1 și rămâne pe locul 9 în clasament, cu 30 de puncte.

21 de meciuri a jucat Andrei Burcă pentru CFR Cluj, în actuala ediție a Ligii 1. 2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, potrivit Transfermarkt.

The post CFR Cluj, fără stâlpul apărării în etapa viitoare! Andrei Burcă regretă: „De asta îmi este cel mai ciudă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă