CFR Cluj, făcută praf de două legende ale fotbalului european: „Nu crezi că e echipă de amatori din liga a 4-a?” / „Îngrozitoare, cu câțiva idioți pe teren”

4 săptămâni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 20:06 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 20:06

Olandezul Pierre van Hooijdonk (51 de ani) și danezul Kenneth Perez (47 de ani) au criticat prestația campioanei CFR Cluj din meciul cu AZ Alkmaar, pierdut 0-2 în grupele Conference League. 

CFR Cluj a rămas fără victorie în grupa din Conference League și după runda cu numărul 4. Pierre van Hooijdonk și Kenneth Perez, doi fotbaliști de marcă în istoria Eredivisie, în prezent analiști la un post de televiziune, au criticat în termeni duri maniera de joc a campioanei României. 

CFR Cluj, criticată după jocul cu Alkmaar

„Este o echipă îngrozitoare, cu câțiva idioți pe teren. Tocmai am remarcat cum a fost lovit un jucător, nu a fost un tackle, ci un un șut pe la spate. Normal, ar fi trebuit să vedem cartonașul roșu”, a spus Pierre van Hooijdonk, după faultul comis de Alibec în minutul 24, conform site-ului Voetbal Primeur

 „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”

AZ - CFR Cluj 2-0

Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”

Pierre van Hooijdonk este un fost atacant cu 14 goluri în prima reprezentativă a Olandei, considerat unul dintre cei mai buni executanți de lovituri libere din istorie. Printre altele, a evoluat și pentru Celtic, Nottingham, Benfica sau Feyenoord.

Nu doar Van Hooijdonk a fost aspru cu jocul formației lui Dan Petrescu. Kenneth Perez a punctat: „Nu crezi că pare o echipă din liga a 4-a de amatori? Care a ajuns în fotbalul profesionist. Nu văd ceva mai aproape de nivelul amatorilor. Mă mir că au jucat în Champions League!”.

Kennetz Perez este o fostă extremă cu 24 de selecții în prima reprezentivă a Olandei. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o în Olanda, la Ajax, PSV, AZ Alkmaar sau Twente.

VIDEO Pierre van Hooijdonk, geniu al loviturilor libere

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Farul - FCSB sau Alkmaar - CFR? La ce s-au uitat românii » Diferența e mare! Las Fierbinți le-a zdrobit pe amândouă

CFR Cluj, criticată după înfrângerea din Conference League: „E clar, un sezon care nu merge”

Playtech: BOMBĂ! Al cui era firul de păr găsit în pumnul Antoniei, fata din Arad incendiată: ”A recunoscut”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă