CFR Cluj este interesată de Hervin Ongenda! Formația din Gruia și-a stabilit planul de atac

5 zile in urmă 7

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

FC Botoșani i-a făcut mai multe propuneri salariale, însă fostul mijlocaș de la Paris Saint-Germain nici nu vrea să audă. Are oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, dar nu și profesional.

Potrivit Sport.ro, acesta are o propunere avantajoasă din Orientul Mijlociu, însă nu pare prea încântat de a merge acolo. În schimb, fotbalistul ar putea să ajungă la campioana CFR Cluj.

Hervin Ongenda la CFR Cluj?

Formația din Gruia urmărește de mult pista Ongenda, dar niciodată nu a fost mai abordabilă precum este acum. Fotbalistul așteaptă oferte, nu se grăbește, iar CFR Cluj poate să profite.

Conform sursei citate, CFR îi va face lui Hervin Ongenda o ofertă salarială mult superioară celei de la FC Botoșani, dar îi va oferi și o sumă consistentă la semnătură. În același timp, șansa de a evolua în grupele Ligii Campionilor ar putea să-l determine pe Ongenda să renunțe la mulți bani în detrimentul performanței.

Teoria conspirației sau realitatea pe care nu vrem să o vedem? Află din seria documentar Manipulați sau îndrumați de pe DIGI World, azi de la 21:00!

CFR Cluj a încercat să-l transfere pe Ongenda în vara trecută, dar oferta de 150.000 de euro a fost considerată jignitoare de către moldoveni. Valeriu Iftime acceptase 400.000 de euro de la FCSB, dar jucătorul a refuzat să semneze de teama patronului Gigi Becali.

Francezul a auzit că omul de afaceri este implicat activ în echipă și nu are de gând să-i satisfacă capriciile.

Etichete: liga campionilor , fc botosani , valeriu iftime , hervin ongenda

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă