CFR Cluj e în litigiu cu doi jucători. Anunțul LPF

3 săptămâni in urmă 5

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

CFR Cluj este în litigiu cu Sebastian Mailat și Iasmin Latovlevici, pentru plata unor restanțe financiare.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF va lua o decizie în data de 24 noiembrie.

Mijlocașul Sebastian Mailat (23 de ani) a fost trecut la echipa a doua a CFR-ului. N-a bifat niciun meci pentru echipa mare în acest sezon, în condițiile în care în sezonul 2020-2021 a jucat la FC Voluntari, sub formă de împrumut.

Mailat este la CFR Cluj din 2017 și mai are contract până în vara anului 2022.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Iasmin Latovlevici (35 de ani) a jucat la CFR Cluj în perioada octombrie 2020 – septembrie 2021. Fundașul stânga joacă acum la FC Argeș.

Iasmin Latovlevici: ”Nu am putut să accept să merg la echipa a doua!”

Într-o intervenție la emisiunea Digisport Special, fotbalistul a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la formația din Gruia.

Latovlevici a declarat că a fost surprins că nu a mai fost dorit la CFR Cluj după sosirea lui Dan Petrescu, dar a spus că nu putea accepta să fie trimis la echipa a doua, astfel a ales să semneze cu FC Argeș.

”Totul a decurs foarte repede. Nu puteam să stau la o echipă unde nu jucam. Nu voiam să păcălesc pe nimeni. Am rezolvat amiabil. Nu se știa pentru că s-a schimbat antrenorul. Am rămas și eu surprins. Am jucat cinci meciuri. Am marcat și golul cu Clinceni, am avut și două assist-uri. Am început foarte bine. Mi-a zis cineva că am fost cel mai bun fundaș stânga. Nu vreau să mă laud, dar așa mi s-a transmis. Am fost șocat că nu m-a vrut antrenorul.

Nu am putut să accept să merg la echipa a doua. S-a rezolvat și am plecat. Vreau să le mulțumesc pentru că la CFR am mai adăugat două trofee. A fost o perioadă frumoasă. L-am cunoscut mai bine pe Marian Copilu. Am vorbit cu el și vrea o pauză. Sper să îl caute destule echipe. Nu cred că duce lipsă de oferte.

Continuam cu Șumudică. Nu aveam niciun motiv să nu continui. Nu am discutat prea mult. Mi s-a transmis un lucru, am analizat situația. Mă bucur că s-a rezolvat repede. Am jucat mai puțin decât mă așteptam. Important e că mi-am adus aportul la unele lucruri”, a declarat Iasmin Latovlevici la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: liga 1 , lpf , cfr cluj , frf , iasmin latovlevici , litigiu , sebastian mailat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă