CFR Cluj, decimată de COVID-19! Debeljuh, Costache și Rondon au coronavirus și nu vor juca nici cu FCSB

1 lună in urmă 5

CFR Cluj trage tare să rămână aproape de FCSB în fruntea clasamentului, însă Edward Iordănescu a primit o lovitură cruntă chiar înaintea meciului cu Poli Iași: Gabriel Debeljuh, Valentin Costache și Mario Rondon, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Pe lângă meciul de duminică împotriva lui Poli Iași, Gabriel Debeljuh, Valentin Costache și Mario Rondon ar putea rata și partida cu FCSB, de vineri, 19 martie, anunță Fanatik.

Astfel, Iordănescu Jr. va avea probleme serioase în a alcătui primul „11” în special pentru faza ofensivă. Bilel Omrani e singurul atacant disponibil pe care-l are campioana României la dispoziție.

Valentin Costache, două ghinioane dintr-o lovitură!

Perioada de carantină pe care Valentin Costache va trebui s-o aibă va fi fatală în ceea ce privește viitorul său la naționala României sub 21 de ani. Tânărul fotbalist urma să se alăture lotului condus de Adrian Mutu, după meciul cu FCSB, pentru Campionatul European U21, însă planurile acestuia au fost date peste cap de COVID-19, scrie sursa citată.

Campionatul European de fotbal U21 se dispută în perioada 24-31 martie 2021 în Ungaria și Slovenia. România se află în grupa A alături de Ungaria, Germania și Olanda.

Edward Iordănescu nu va fi nici el pe bancă la meciul cu FCSB, fiind suspendat în urma eliminării din meciul contra celor de la UTA Arad.

Tehnicianul a primit o suspendare de două etape și o amendă de 360 de lei și va rata astfel jocurile cu Poli Iași și FCSB.

FCSB și CFR Cluj sunt în fruntea clasamentul, cu câte 57 de puncte fiecare după 26 de etape.

Cei trei fotbaliști au marcat în acest sezon împreună 15 goluri din cele 37 reușite de întreaga echipă.

The post CFR Cluj, decimată de COVID-19! Debeljuh, Costache și Rondon au coronavirus și nu vor juca nici cu FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă