CFR Cluj, aproape să scape de fotbalistul cel mai bine plătit din Liga 1! Ofertă de ultima oră pentru titular lui Dan Petrescu

2 săptămâni in urmă 17

CFR Cluj este foarte aproape să scape de Runar Sigurjonsson (31 de ani), fotbalistul cel mai bine plătit din Liga 1, toate acestea după ce a primit o ofertă greu de refuzat.

Irlandezul care a ajuns la campioana României în februarie 2021 ar putea să se despartă de CFR Cluj în pauza competițională din iarnă.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani ajunge cu toate bonusurile trecute în contract să încaseze la CFR Cluj un salariu anual în valoare de 450.000 de euro, iar acesta este și motivul pentru care oficialii din Gruia sunt dispuși să renunțe la serviciile sale.

CFR Cluj, aproape să se despartă de Runar Sigurjonsson

Dan Petrescu și oficialii din Gruia sunt mulțumiți de prestațiile irlandezului, însă acesta nu a acceptat renegocierea salariului. Astfel, fotbalistul ar putea să accepte să plece de la campioana României dacă negocierile cu Aris, formație care ocupă locul 3 în campionatul din Cipru, s-ar concretiza, anunță Digisport.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro, Runar Mar Sigurjonsson a ajuns la CFR Cluj pe 8 ferbruarie 2021 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Irlandezul a ajuns la campioana României din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu FC Astana.

Pe parcursul carierei, Sigurjonsson a mai jucat pentru Grasshoppers, FC St. Gallen, GIF Sundsvall, Valur, PEC Zwolle, Valur, HK Kopavogs, Ymir, Tindastoll.

În sezonul 2021 – 2022, Sigurjonsson a jucat în 22 de meciuri pentru campioana României, a dat cinci goluri și a oferit trei pase decisive. În ediția precedentă, irlandezul a evoluat mai puțin pentru gruparea din Gruia din cauza accidentărilor, lucru confirmat de Dan Petrescu.

„Sigurjonsson nu e exclus din lot, nu s-a întâmplat nimic, e accidentat, a făcut o tendinită, am vorbit şi azi (n.r. sâmbătă) cu el, a zis că are nevoie de două, trei zile de pauză, e un jucător important, dar, ca să joace, trebuie să alerge la antrenament, să fie pregătit. Deocamdată nu s-a antrenat de când am venit eu, 10% din antrenament. Cum să-l bag la meciuri dacă nu e antrenat? Bag jucători care se antrenează”, a explicat Dan Petrescu.

The post CFR Cluj, aproape să scape de fotbalistul cel mai bine plătit din Liga 1! Ofertă de ultima oră pentru titular lui Dan Petrescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă