CFR Cluj, aproape să realizeze un nou transfer important! Un fost fundaș din Liga 1, pe lista lui Dan Petrescu

4 luni in urmă 16

UCL: PSG - Manchester United, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - Juventus, marți, 19:55, la Digi Sport 1

Tunisianul este liber de contract din luna iulie, când s-a despărțit de formația turcă Denizlispor, iar acum ar fi foarte aproape de sosirea la CFR Cluj, potrivit Looksport.

Syam Ben Youssef ar putea ajunge la CFR Cluj

Ben Youssef cunoaște foarte bine fotbalul din România, după ce a evoluat pentru Astra în perioada 2012-2015, când a câștigat Cupa și Supercupa României.

După plecarea de la Astra, tunisianul a ajuns în Ligue 1, unde a jucat timp de două sezoane pentru Caen. Ulterior, au urmat experiențe în Turcia, la Kasimpasa și Denizlispor.

Fundașul are o experiență bogată și la nivel internațional. Din 2013 și până în prezent, acesta a strâns 48 de meciuri și două goluri la naționala Tunisie, alături de care a participat la Campionatul Mondial din 2018.

20 de meciuri a strâns Ben Youssef în sezonul trecut, la Kasimpasa și Denizlispor.725.000 de euro este cota de piață a apărătorului, potrivit transfermarkt.

CFR Cluj l-a prezentat ieri pe William Soares da Silva

CFR Cluj i-a adus rapid un înlocuitor lui Mihai Bodeianu (28 de ani), plecat în Arabia Saudită, la Al-Qadisiyah. Campioana României a anunțat oficial transferul unui brazilian.

Este vorba despre William Soares da Silva (31 de ani), ultima oară în Portugalia, la Gil Vincente.

William a mai trecut pe la Vila Nova, Porto, Rio Ave, Uniao Madeira, Cova da Piedade și Arounca.

Dan Petrescu: ”La unele meciuri e posibil să nu avem nici 11 jucători”

După meciul câștigat cu FC Botoșani, Dan Petrescu a cerut de urgență întăriri.

”Avem probleme de lot, înainte de a pleca Bordeianu eu îmi doream doi jucători, unul chiar pe acea poziție. Acum am rămas practic descoperiți.

Dacă, Doamne ferește, vine virusul peste noi și 3-4 jucători nu pot juca, va fi foarte greu pentru ceilalți pentru că sunt jucători care au o anumită vârstă.

Sunt foarte îngrijorat, și fără virus eram îngrijorat, dar acum sunt și mai și, e posibil la unele meciuri să nu ai nici 11 jucători dacă vine iar virusul,” a declarat Dan Petrescu.

Iasmin Latovlevici și Nicolae Carnat sunt ultimele noutăți din lotul grupării din Gruia.

”E greu să-mi fac o impresie despre Latovlevici după un singur meci de pregătire, la Nicolae s-a văzut că a mai jucat la Sepsi, un jucător pe care mă bazez, pe Lato trebuie să-l mai așteptăm puțin, dar a fost un test foarte bun pentru amândoi,” a precizat Dan Petrescu. 

Etichete: cfr cluj , astra , dan petrescu , ben youssef , denizlispor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă