CFR Cluj, aproape să bată palma cu Dani Coman! Ce funcție ar urma să preia fostul portar în Gruia

1 lună in urmă 14

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Dani Coman a refuzat o primă propunere din partea celor de la CFR Cluj în vară, când a ales să lupte pentru promovarea în Liga 1 cu Hermannstadt, alături de prietenul său Marius Măldărășanu. Între timp, chiar dacă rezultatele sunt în grafic, gruparea sibiană a intrat în insolvență, ceea ce i-ar fi dat peste cap planurile lui Coman.

  • 2 este locul ocupat de Hermannstadt în ierarhia Ligii 2, după Petrolul.

Dani Coman, pe punctul de a deveni președintele executiv al lui CFR Cluj

Atmosfera de la CFR Cluj nu este dintre cele mai bune, iar patronul Ioan Varga își dorește ca Dani Coman să-l ajute pe Dan Petrescu să țină în frâu vestiarul. Astfel, actualul oficial al lui Hermannstadt ar urma să devină președinte executiv în Gruia, anunță playsport.ro.

Posibila sosire a fostului portar la Cluj nu ar schimba cu nimic situația lui Cristi Balaj, care va semna cu clubul ardelean în zilele următoare. Fostul președinte ANAD va ocupa postul de președinte administrativ, în timp ce Dani Coman va prelua atribuțiile pe care le avea Marian Copilu. Sursa menționată anterior informează că mutarea s-ar putea realiza în următoarea pauză datorată meciurilor echipelor naționale.

Am avut o discuție cu cei de la CFR Cluj, cu patronul echipei, domnul Varga. Pe această cale, vreau să-i și mulțumesc pentru oferta pe care mi-a făcut-o, dar am început un proiect la Sibiu, mi-am dat cuvântul oamenilor, că împreună vom promova, iar pentru mine banii sunt mai importanți decât banii sau faima.

Asta a fost decizia mea, de a rămâne și a lupta pentru acest oraș și această echipă să ajungă în prima ligă”, spunea Dani Coman, în urmă cu câteva luni, după ce a refuzat prima ofertă a CFR-ului.

Postul lui Dan Petrescu nu este în pericol, în ciuda parcursului slab din Conference League, unde CFR Cluj este ”cenușăreasa” grupei. În schimb, în campionat, campioana se menține pe prima poziție, la 8 puncte de Universitatea Craiova, principala urmăritoare.

Etichete: dani coman , presedinte cfr cluj , conducere cfr cluj , dani coman presedinte cfr cluj , dani coman cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă