CFR Cluj a vândut un jucător la o rivală din play-off! Ce sumă primește campioana României

3 săptămâni in urmă 10

CFR Cluj a decis să vândă un jucător la Sepsi OSK, rivala ardelenilor din play-off-ul Ligii 1, chiar în plin campionat.

Campioana României a ajuns la un acord cu Sepsi OSK pentru transferul definitiv al lui Cătălin Golofca (31 de ani), fotbalistul trecut și pe la FCSB în perioada august 2017 – ianuarie 2018 care a ajuns la formația din Gruia în august 2019 după ce ardelenii le-au achitat celor de la CFR Cluj 500.000 de euro.

Cătălin Golofca a fost împrumutat de campioana României la formația antrenată de Leo Grozavu în septembrie 2020, după ce nu a reușit să se impună în lotul grupării din Gruia, iar covăsnenii au decis să-l cumpere pe atacantul cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, anunță GSP.ro.

CFR Cluj l-a vândut pe Cătălin Golofca 

În momentul în care Cătălin Golofca a fost cedat sub formă de împrumut de CFR Cluj la Sepsi OSK, în contractul dintre cele două formații care joacă în play-off-ul Ligii 1 a fost introdusă o clauză de 75.000 de euro, pe care clubul deținut de Laszlo Dioszegi trebuie să o achite pentru transferul defintiv al jucătorului. Și FC Botoșani s-a interesat de serviciile atacantului pentru a-l readuce sub comanda lui Marius Croitoru.

Astfel, Laszlo Dioszegi a decis să plătească cei 75.000 de euro pentru a-l păstra în continuare la echipa din Sfântu Gheorghe pe Cătălin Golofca, fotbalist care  pentru Sepsi OSK a jucat în 25 de meciuri, a dat trei goluri și a oferit două pase decisive.

Pe parcursul carierei, Cătălin Golofca a jucat pentru ACS Foresta Suceava, iar apoi a ajuns la FC Botoșani, formație pentru care a bifat 107 prezențe, a dat 22 de goluri și a oferit 19 asisturi. Atacantul a jucat în 15 partide și pentru FCSB, a avut o reușită și a dat o pasă decisivă.

  • 16 meciuri, două goluri și o pasă decisivă are Cătălin Golofca la CFR Cluj
  • 400.000 de euro este cota lui Cătălin Golofca, conform transfermarkt.com

 

The post CFR Cluj a vândut un jucător la o rivală din play-off! Ce sumă primește campioana României appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă