CFR Cluj a ratat un transfer, dar s-a repliat rapid: "Ne place, a demonstrat, negociem cu el"

1 săptămână in urmă 17

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Timp de aproximativ două săptămâni, CFR Cluj a negociat cu atacantul argentinian Facundo Ferreyra (30 de ani), care a mai jucat la Șahtior, Newcastle, Benfica sau Espanyol, însă transferul a căzut din cauza anumitor pretenții exagerate ale jucătorului și ale impresarilor.

"Da, a căzut cu Facundo. Prea mulți agenți și prea multe pretenții diferite față de cele inițiale la care ne înțelesesem. După ce a venit aici, ne-am trezit că erau alte condiții pe care le doreau și diferența dintre unele și altele erau destul de mari", a spus Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În schimb, CFR Cluj este foarte aproape de un alt transfer, cel al fundașului central Wilfried Kanon (28 de ani), cu 52 de meciuri în naționala Coastei de Fildeș, care este liber de contract după despărțirea de gruparea egipteană Pyramids FC.

Wilfried Kanon a mai jucat în România, în sezonul 2012-2013, pentru FC Brașov și Gloria Bistrița. Are 30 de meciuri în Liga 1.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

"Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place și purtăm discuții cu el.

Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naționala Coastei de Fildeș, unde are 52 de meciuri. Nu știm încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant", a mai spus Bogdan Mara.

Football - Africa Cup of Nations 2019 Finals - Quarterfinal - Ivory Coast v Algeria - Suez Stadium - Egypt

Wilfried Kanon, în tricoul Coastei de Fildeș. Foto: Profimedia.
Etichete: cfr cluj , dan petrescu , transferuri cfr cluj , facundo ferreyra , wilfried kanon
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă