CFR Cluj a pierdut la comisii și e obligată să-i plătească o sumă IMENSĂ lui Edi Iordănescu! Doar TAS mai salvează campioana

1 lună in urmă 36

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021, 18:22 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 18:22

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, e în plin proces cu fostul club, CFR Cluj, care are să-i plătească despăgubiri importante, mai bine de 150.000 de euro! 

Încurcate sunt căile fotbalului românesc! Edi Iordănescu i-a adus CFR-ului titlul în precedentul sezon, după ce a preluat echipa într-un moment delicat, în care „feroviarii” treceau printr-o acută criză de rezultate. Edward a redresat echipa, a adus un nou titlu în vitrina clubului, însă a tot a rămas cu restanțe salariale. 

Comisiile i-au dat dreptate lui Edi Iordănescu. CFR Cluj, bună de plată

Ajuns la FCSB, Iordănescu jr. n-a avut de ales: s-a adresat comisiilor, care i-au dat dreptate. Din informațiile obținute de GSP.ro, acesta are de recuperat 150.000 de euro de la CFR Cluj, deși Edi susțiuse în prealabil că ar trebui să fie despăgubit cu 180.000 de euro. 

În aceeași situație cu Edi se află și secundul Alexandru Radu, la rândul său victorios la comisii. Și el va trebui să fie despăgubit financiar de CFR Cluj, suma vehiculată fiind 50.000 de euro. 

Edi Iordănescu, viitorul selecționer? Ar merge la baraj 

Edward e în criză la FCSB, în ciuda rezultatelor foarte bune, și poate să fie îndepărtat în curând, fiindcă Becali nu mai suportă să aibă un antrenor peste care nu poate interveni. Plătit cu 15.000 de euro la club, Edi ar fi accesibil și pentru Federație, care caută un selecționer ieftin. 

După unele surse din FRF, Iordănescu ar fi deja ales ca înlocuitor al lui Rădoi! El ar debuta ca selecționer în primăvară, în barajul pe care România e aproape să îl prindă. „Tricolorii” trebuie să ocupe locul al doilea ca să participe la barajul dublu, cu semifinală și cu finală. Rădoi a anunțat deja că va pleca după ultimul meci din preliminarii, înainte de baraj, la finalul contractului. FRF a mai luat în calcul și alte nume, doar că ele sunt imposibil de accesat: Hagi, Boloni, Olăroiu. 

Iordănescu trebuie doar să devină liber, să rupă contractul cu FCSB ca să treacă la Federație. Cel mai simplu ar fi prin înțelegerea părților, în caz de denunțare unilaterală despăgubirile fiind uriașe, de 500.000 de euro

CFR nici n-a mai plătit taxa de timbru? TAS, ultima soluție

Clujenii știau că șansele lor sunt minime. Erau resemnați cu înfrângerea, iar din acest motiv nici n-au mai plătit taxa de timbru pentru judecarea cazului

CFR Cluj n-are de ales: trebuie să-i despăgubească pe cei doi, alternativa fiind să facă recurs la TAS. Pare greu de crezut, având în vedere că toată „afacerea” i-ar mai costa pe clujeni alți 30.000 de franci elvețieni.

VIDEO Dan Petrescu, despre amânarea partidei Farul - FCSB: „Știam că meciurile se amână din cauza COVID, nu din cauza accidentărilor” 

Citește și alte știri din Liga 1:

Cel mai ciudat transfer din Liga 1: „Pierd tot dacă nu îl vând! Am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”

OFICIAL Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo! Ce număr va purta și durata contractului

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă