CFR Cluj a dat înapoi după ce Ioan Varga anunţa "demersuri legale împotriva fostei conduceri"

1 săptămână in urmă 12

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Dar, la o zi distanţă, ardelenii s-au grăbit să revină asupra declaraţiei patronului Ioan Varga şi să o înmoaie.

CFR Cluj anunţă un audit intern, inclusiv contabil, pentru a stabili dacă se va apela la justiţie 

În comunicatul publicat pe 7 ianuarie pe Facebook, CFR Cluj ţine că precizeze că "nicio persoană din club nu a făcut vreo declaraţie la adresa fostului oficial al clubului nostru (n.r. Marian Copilu)".

Patronul echipei campioane nu a numit pe nimeni, aşa cum se precizează şi în comunicat, dar ţinta era evidentă câtă vreme cei din conducere care au plecat de la CFR după "epurările" din toamnă au fost preşedintele şi juristul.

Este adevărat că avocații noștri au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale împotriva fostei conduceri a clubului. Dar, deocamdată, nu vă pot oferi alte detalii!”, afirma Ioan Varga pentru ProSport, pe 6 ianuarie.

Comunicatul în care CFR Cluj precizează că nu s-a pronunţat numele lui Marian Copilu

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

"COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, clubul nostru dorește să facă anumite precizări:

Într-adevăr, în aceste momente se desfășoară la club un audit intern pentru a putea analiza corect activitatea din ultimul timp și pentru a avea o sinteză contabilă la zi, nu pentru a verifica acțiunile lui Marian Copilu. De asemenea, vrem să amintim faptul că nicio persoană din club nu a făcut vreo declarație la adresa fostului oficial al clubului nostru.

Cu siguranță după finalizarea acestui audit, dacă vom concluziona că se cuvine luarea unor măsuri juridice împotriva vreunei persoane, acest lucru se va întâmpla.

Cluj-Napoca
07 ianuarie 2022", se scrie în comunicat.

Varga ar fi aflat prea târziu că trebuie să-i plătească 300.000 de euro lui Marius Şumudică

Printre nemulţumirile lui Ioan Varga este cea legată de demiterea lui Şumudică, în urma căreia a fost nevoit să plătească o clauză consistentă, deşi el credea că e suficient să-i achite salariile la zi. 

La vremea respectivă a circulat o poveste conform căreia Varga a cerut în mai multe rânduri contractul lui Şumi, dar juristul clubului ar fi invocat defectarea calculatorului pentru a amâna momentul.

Actualul antrenor de la Yeni Malatyaspor a primit 300.000 de euro pentru calificarea echipei în grupele Conference League.

Etichete: comunicat cfr , marian copilu , ioan varga , ionut ivaşcu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă