CFR, ca FCSB! Anunțul momentului: „Nu antrenorul l-a băgat în primul «11»!”

1 lună in urmă 2

FCSB - CFR Cluj e liveTEXT pe GSP.ro de la 20:30!

Vali Moraru, realizator „Digi Sport Special”, a declarat înaintea partidei următoarele: „Din informațiile mele, Arlauskis nu apără la dorința antrenorului. Am aflat și că Bălgrădean și-a revenit între timp, dar că nu va mai juca de-acum înainte”.

Concret, jurnalistul lasă de înțeles că Arlauskis a intrat în primul „11” la dorința patronatului reprezentat de Neluțu Varga.

Cristi Bălgrădean nu a făcut deplasarea la București, „Pufi” a avut o problemă fizică din cauza căreia a absentat nouă zile. În locul lui a intrat Sandomierski în partida cu Poli Iași, câștigată cu 4-0.

Edi Iordănescu, despărțire cu scandal de CFR Cluj în 2018. Arlauskis, mărul discordiei

Primul mandat al lui Edi Iordănescu la CFR Cluj a fost un fiasco. Edi a fost demis intempestiv, după un meci cu Malmo, 0-1 acasă, în preliminariile Champions League. Câștigase Supercupa și remizase în campionat la Botoșani, 1-1. În timpul partidei cu suedezii, în care Arlauskis a greșit la singurul gol, patronul Ioan Varga l-a sunat pe team-managerul Panin și i-a cerut să-i transmită antrenorului să-l schimbe pe lituanian. Panin nici măcar nu a dus mesajul, așa că Arlauskis a rămas în poartă și în repriza a doua. Varga a hotărât după meci să-l dea afară pe Iordănescu, supărat că ordinul său nu fusese aplicat. Marian Copilu a plecat și el din club imediat, solidar cu Edi, și l-au urmat Marius Bilașco și Bogdan Mara.

Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj după 6 luni în Arabia Saudită

Arla a revenit recent la Cluj, după o experiență scurtă avută în Arabia Saudită. Semnase cu Al Shabab în decembrie, apoi saudiții s-au gândit că ar fi mai bine să aibă un jucător străin în plus în câmp și să folosească un goalkeeper localnic, de aceea i-au propus lui Arlauskis rezilierea contractului. Giedrius apucase să evolueze pentru Shabab în opt partide din campionat.

Arlauskis nu a mai apărat din 16 decembrie 2020

Arlauskis nu a mai apărat din 16 decembrie 2020

2017-2020este perioada în care Arlauskis a apărat poarta lui CFR Cluj

5 titluri de campiona câștigat Giedrius Arlauskis: 3 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj:

Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - CFR Cluj, comentat LIVE de Răureanu, Ioanițoaia și GeambașuPierdere pentru FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj: „S-a accidentat”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă