CFR ar putea să întâlnească iar „coșmarul”Dinamo Zagreb! Maghiarii au demonstrat că se poate: croații sunt out din Liga Campionilor! Rezultatele serii

2 months ago 12

CFR ar putea să o întâlnească iar pe Dinamo Zagreb, dar în play-off-ul Europa League! Croații au părăsit și ei Liga Campionilor, după 1-2 pe terenul celor de la Ferencvaros.

La Budapesta, Dinamo Zagreb a fost eliminată în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor și va fi cap de serie în play-off-ul Europa League, care se va juca într-o singură manșă.

Dinamo Zagreb, out din Liga Campionilor! Croații o pot întâlni iar pe CFR Cluj

După ce a trecut la loviturile de departajare de CFR Cluj, Dinamo Zagreb n-a mai putut să o elimine și pe Ferencvaros, maghiarii, care au eliminat-o în turul precedent pe Celtic, producând surpriza după ce au bătut cu 2-1 la Budapesta.

Lovrencsics a marcat după doar două minute, iar autogolul lui Uzuni a stabilit scorul la pauză: 1-1. Uzuni și-a luat însă revanșa în minutul 65, marcând golul victoriei pe contraatac.

Dacă Ferencvaros este aproape de o calificare istorică în grupele Ligii Campionilor, Dinamo Zagreb se pregătește acum de play-off-ul Europa League.

Croații vor fi cap de serie și o pot întâlni iar pe CFR Cluj. Campioana României va juca în turul trei preliminar, cel mai probabil cu suedezii de la Djugarden, iar apoi nu va mai fi cap de serie, în play-off.

După două calificări consecutive în grupele Ligii Campionilor și o victorie mare cu Liverpool, scor 2-0, Steaua Roșie va ajunge și ea în play-off-ul Europa League, după ce a fost învinsă de ciprioții de la Omonia Nicosia, la loviturile de departajare. Campioana Serbiei este pregătită de legendarul Dejan Stankovic.

Rezultatele serii în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor:

Omonia – Steaua Roșie 1-1 (4-2, d.p.)
Maccabi Tel Aviv – Dinamo Brest 1-0
Qarabag – Molde 0-0 (5-6, d.p.)
FC Midtjylland – Young Boys 2-0

The post CFR ar putea să întâlnească iar „coșmarul”Dinamo Zagreb! Maghiarii au demonstrat că se poate: croații sunt out din Liga Campionilor! Rezultatele serii appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools