CFR a lansat licitatii de aproape 100 de milioane de lei pentru modernizarea caii ferate Bucuresti - Craiova. Trenurile vor circula cu 160 km/h

1 lună in urmă 1

CFR Infrastructura a lansat licitatii in valoare de 97,2 milioane de lei pentru prima etapa a programului de modernizare a tronsonului de cale ferata Bucuresti-Craiova, pentru circulatia trenurilor de calatori cu viteza maxima de 160 km/h, respectiv cu 120 km/h pentru trenurile de marfa.

Studiile de fezabilitate si Proiectele Tehnice se vor realiza pe doua subsectiuni:

subsectiunea 1 - Bucuresti Nord - Rosiori Nord (96 km)subsectiunea 2 - Rosiori Nord - Craiova (110,2 km)

Valoarea estimata a contractelor este de 97.280.147,25 RON fara TVA, din care:

45.555.581,25 RON fara TVA - Bucuresti Nord - Rosiori Nord (subsectiunea 1)51.724.566 RON, fara TVA - Rosiori Nord - Craiova (subsectiunea 2)

Sursa de finantare va fi fondul de coeziune prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei - CEF Sector Transport, in procent de 85% din valoarea eligibila, iar restul sumei va fi suportat de la bugetul de stat.

Durata unui contract este de 23 de luni.

Termenul limita pentru primirea ofertelor este 05 aprilie 2021.

Mai puteti citi:

Fosta politista Irina Alexe (USR PLUS), pensionata la 42 de ani cu pensie speciala, numita secretar de stat la InterneGreseala de 50 de milioane de dolari facuta de un bunic roman care voia sa le vanda australienilor o cantitate uriasa de droguriFemeie din Bucuresti, amendata dupa ce a sesizat la Politie un furt. Ce a decis instantaCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitDaunele morale primite de o femeie cu sotul si copilul morti intr-un accident, considerate prea mari. Suma finala stabilita de judecatori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă