"CFR a fost o echipa mai bună, asta e clar!" Un fost căpitan al FCSB-ului a dat verdictul

2 săptămâni in urmă 17

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari - CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo - U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

CFR Cluj are un avansa confortabil în fața celor de la FCSB, iar formația antrenată de Dan Petrescu pornește cu prima șansă în opinia lui Bourceanu.

Bourceanu: "CFR a fost cea mai bună din Liga 1"

Alexandru Bourceanu, fostul jucător și căpitan al celor de la FCSB, spune că gruparea pregătită de Toni Petrea a fost inferioară celor de la CFR în acest sezon. 

Cu toate acestea, în cazul unei victorii în meciul direct, bucureștenii ar păstra șanse bune la câștigarea campionatului.

"CFR a fost o echipa mai bună ca FCSB, asta e clar! E treaba clubului, managementului de ce n-au câştigat titlul de 5 ani. CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5 – 6 puncte, mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat aşa că se mai pot întâmpla chestii.

CFR e mai bună ca toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlul de campioană.

Nu cred că va fi decisiv acest meci, dar sper să câştige FCSB. În felul ăsta s-ar mai menţine cu şanse pentru a câştiga titlul de campioană", a spus Alexandru Bourceanu, conform AS.ro.

Ce îl ”înspăimântă” pe Alex Bourceanu

Sunt atât de înspăimântat că nu mă pot adapta la lumea aceasta virtuală. Facebook, TikTok, Instagram... dacă nu te adaptezi... Dinozaurii au dispărut pentru că nu s-au adaptat”, a declarat Alex Bourceanu.

Alex Bourceanu a vorbit și despre situația actuală de la FCSB, echipă care ar dori să se despartă în iarnă de Constantin Budescu și de Claudiu Keșeru, doi dintre cel mai bine plătiți jucători din lot.

Sunt doi jucători buni, asta e clar, şi jucători care au un impact în jocul echipei, dar cine face managemantul la clubul FCSB ia decizii în legatură cu viitorul echipei şi în legătură cu selecţia”, a transmis Alex Bourceanu.

Experiență în antrenorat la U Craiova 1948

Alex Bourceanu a avut o scurtă experiență ca antrenor secund la U Craiova 1948, unde s-a aflat, preț de câteva săptămâni, în staff-ul lui Ovidiu Stângă.

În momentul plecării, Alex Bourceanu explica faptul că a ales să nu rămână pentru că erau anumite lucruri pe care nu le putea controla.

Etichete: cfr cluj , alexandru bourceanu , fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă