CFR a câștigat, dar Sepsi i-a pus mari probleme. Burcă trage un semnal de alarmă: "În ritmul acesta, pierdem campionatul"

1 lună in urmă 35

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

În urma succesului de la Sfântu Gheorghe, clujenii au egalat-o la puncte pe FCSB în fruntea Ligii 1. Jocul prestat de trupa lui Edi Iordănescu a provocat nemulțumire în vestiarul CFR-ului. După Ciprian Deac, și Andrei Burcă a răbufnit la finalul meciului și a tras un semnal de alarmă.

Andrei Burcă, fundașul CFR-ului: "În ritmul acesta, muncim degeaba și pierdem campionatul"

"Nu am început deloc bine meciul şi cred că am făcut cea mai proastă repriză de când sunt eu la CFR Cluj. Nu se poate să aibă adversarul atâtea ocazii! Trebuie să ne dea de gândit. Avem 8 zile până la următorul meci să remediem aceste probleme. În primele 4-5 meciuri de când a venit Mister (n.r. Edi Iordănescu), nu aveau adversarii ocazii. În ritmul ăsta…

Trebuie să ne revenim, aşa nu se poate. Ştim că avem cea mai bună apărare şi trebuie să rămână așa. Am jucat doi ani la rând în cupele europene, nu au avut adversarii ce a avut Sepsi în această repriză.

Nu căutăm scuze, suntem conştienţi că au avut două zile în plus de refacere, dar nu există scuze şi trebuie să ne gândim foarte bine la ce avem de făcut săptămâna viitoare. În ritmul acesta, muncim degeaba şi pierdem campionatul", a spus Andrei Burcă.

VIDEO Rezumat Sepsi - CFR Cluj 0-1

Etichete: sepsi cfr cluj , etapa 17 liga 1 , andrei burca , declaratii burca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă