Cezar Ouatu, luat la rost de Mihaela Rădulescu. Ce i-a reproșat vedeta: “Ai umplut casa de o poveste care nu are legătură cu realitatea”

2 months ago 2

În ediția trecută, Mihaela Rădulescu i-a vizitat pe concurenții de la fermă pentru a inspecta dacă și-au îndeplinit sarcinile, dar și pentru a le atrage atenția asupra comportamentului lor.


Cel luat în vizor de această dată de Mihaela Rădulescu a fost Cezar Ouatu. Acesta a trișat în timpul unei probe și nu a spus adevărul în fața colegilor de la Ferma.


După proba anterioară la care a participat alături de Elena
Chiriac, Cezar a fost deranjat de felul în care a decurs aceasta și a prezentat
colegilor din fermă o variantă înfrumusețată.


Prezentatoarea show-ului a văzut declarațiile făcute de
Cezar Ouatu și l-a certat pentru atitudinea sa de față cu ceilalți colegi.“Știi bine la ce mă refer. Ai umplut casa de o poveste care nu are legătură cu realitatea!”, i-a explicat Mihaela Rădulescu.


“Noi nu apărem în fața publicului cu o poveste măsluită pe undeva, care să iasă ăia și ceilalți. Ieri i-am propus domnului Ouatu să ne uităm pe filmare și să analizăm.Am fost refuzați vehement, chiar agresiv verbal. Nu vreau să mai aud asta cu jur pe Dumnezeu, că este o blasfemie. Vorbești cu Mihaela Rădulescu. Eu sunt destul de umană.


Tu nu ai înțeles când scriam la tine să nu mai iei noroiul de jos?”, i-a spus nervoasă Mihaela Rădulescu.


Read Entire Article
Powered By Seo Tools