"Ceva s-a schimbat de când m-am măritat!" Kudermetova explică secretul primului titlu WTA al carierei

3 săptămâni in urmă 12

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Galerie Foto

Jucătoarea născută în Kazan a urcat în urma victoriei de pe locul 38 pe poziția a 29-a în ierarhia WTA și a ajuns la 2.058.337 de dolari câștigați din tenis.

Kudermetova a vorbit recent pentru site-ul WTA despre un aspect care o ajută pe parcursul tuneelor. Jucătoarea cu 255 de victorii și 168 eșecuri în circuitul WTA e măritată cu Sergey Demekhine, care îi este și antrenor.

"Presiunea de pe umerii mei a dispărut după ce am câștigat acest prim titlu din carieră. Anul trecut, a fost visul meu să sparg gheața, să cuceresc primul titlu, dar nu am reușit. Sunt sinceră și recunosc că nu am dormit pe parcursul acestui turneu pentru că mă gândeam că aș putea să-mi adjudec titlul.

Ceva s-a schimbat de când m-am măritat și călătoresc cu soțul meu, Sergey. Am conștientizat că familia mea e cu mine peste tot și pot să spun că sunt acasă la orice turneu datorită acestui aspect. Mă simt în siguranță și asta înseamnă totul pentru mine", a declarat Kudermetova, pentru site-ul WTA.

"Dacă ai în preajma ta oameni în care poți avea încredere, te ajută enorm. Îți pot transmite ce trebuie să îmbunătățești în jocul tău, cum să treci peste evoluțiile oscilante", a mai spus Veronika Kudermetova.

Etichete: veronika kudermetova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă