Certuri si tipete intre consilierii lui Trump dupa ce presedintelui i s-a propus instituirea legii martiale si reluarea procesului electoral

2 luni in urmă 25

Consilierii si apropiatii lui Donald Trump au tipat si urlat unii la altii vineri, 18 decembrie, dupa ce presedintelui inca in exercitiu al Statelor Unite i s-a sugerat sa instituie legea martiala si sa puna armata sa reia procesul electoral.

Trump a convocat o sedinta la care au participat controversata avocata Sidney Powell si clientul acesteia Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate la Casa Alba, suspectat de simpatii proruse si recent gratiat de Trump, scrie Digi24.ro.

Trump l-a intrebat pe Michael Flynn in legatura cu posibilitatea instituirii legii martiale si folosirea armatei pentru a "repeta" alegerile.

Powell si Flynn i-au propus lui Trump sa emita un ordin care sa permita autoritatilor guvernamentale sa inspecteze masinile de vot de la alegeri.

Consilierii lui Trump au respins, cu scandal, propunerile scandaloase ale lui Powell si Flynn.

Citeste si:

Trump minimalizeaza efectele uriasului atac cibernetic care a lovit SUA. Care este varianta sustinuta de liderul american


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă