Cererea AFC Hermannstadt de intrare în insolvență, amânată câteva zile! Clubul trebuie să facă dovada că noul Consiliu Director estea statutar!

3 săptămâni in urmă 16

AFC Hermannstadt a solicitat intrarea în insolvență pe data de 15 septembrie, iar o primă decizie, dacă va fi sau nu aprobată acțiunea respectivă, trebuia luată în cel mult zece zile. Miercuri, 22 septembrie, Tribunalul Sibiu a amânat speța pentru prima zi a următoarei săptămâni, 27 septembrie, timp în care clubul trebuie să dovedească faptul că noul Consiliul Director este statutar, iar Ciprian Fulea este recunoscut drept președinte cu acte în regulă.

Hermannstadt ar fi trebuit să afle în curând dacă îi este aprobată intrarea în insolvență în urma dosarului nr. 2326/85/2021 depus pe 15 septembrie la Tribunalul Sibiu. Cauza a fost amânată pentru luni, 27 septembrie, ”pentru îndeplinirea obligaţiilor dispuse de către instanţă”. Practic, la acea dată clubul sibian trebuie să prezinte dovada că Ciprian Fulea este noul președinte al Consiliului Director.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Cererea AFC Hermannstadt de intrare în insolvență, amânată câteva zile! Clubul trebuie să facă dovada că noul Consiliu Director estea statutar! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă