Cerere în căsătorie ca-n filme. Un tânăr din Deva i-a oferit inelul iubitei după ce a coborât din ambulanță

2 săptămâni in urmă 12

Un tânăr din Deva a făcut o cerere în căsătorie ca-n filme, după ce și-a anunțat mai întâi gestul cu ajutorul sirenelor unei ambulanțe.

Bărbatul și-a surprins iubita cu un gest la care ea nu s-ar fi așteptat niciodată. Tânărul s-a urcat într-o ambulanță și a descins din autovehiculul de urgență, chiar în fața viitoarei sale soții, pentru a-i face o cerere în căsătorie de vis. Cei doi urmează să aducă pe lume o fetiță, femeia fiind deja însărcinată.

Pentru orchestrarea acestei regii, iubitul tinerei a apelat la prietenele care l-au ajutat ca totul să se întâmple chiar de ziua ei de naștere. În timp ce tânăra se afla într-o parcare, iubitul ei a coborât dintr-o ambulanță ale cărei sirene erau pornite, cu un buchet de flori. De îndată ce i-a fost adresată marea întrebare, tânăra a spus DA cu mari emoții.

„Dar nu mă aşteptam nici măcar o secundă. Nu-mi vine să cred. Mai ales că avem şi o fetiţă, care urmează să vină pe lume. E tot ce mi-am dorit. Nu-i mai pot cere nimic lui Dumnezeu”, a declarat Mădălina Dulgheriu.

„Sunt foarte mândru că am reuşit să-i duc visul la bun sfârşit. Ştiam că îşi doreşte foarte mult. Tot timpul şi-a dorit. Îmi spunea, uite, ce frumos.”, a declarat viitorul mire, Alexandru Savu.

Nu numai prietenele viitorei mămici au fost complice la întregul plan, ci și paramedicii echipajului, cărora Alexandru le-a cerut ajutorul.

„Viitorul mire ne-a solicitat să-l ajutăm, ca să-i împlinească un vis viitoarei soţii. Este frumos să fii cerută în căsătorie sub asemenea formă” a spus unul dintre paramedici.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă