Cephas Malele, liber pentru FCSB sau Universitatea Craiova! ”Să plătească suma aceea!”

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Atacantul, care a marcat o dublă în meciul FC Argeș - Chindia 3-1, pare a-și dori o altă experiență de la vară în Liga 1. Cel puțin asta susține Viorel Tudose, unul dintre sponsorii piteștenilor. Dar, acesta dă vina și pe impresari pentru situația creată.

Galerie Foto

”Interesul unor jucători și interesul impresarilor și al altor cluburi au făcut să avem acest rezultat! Jucătorii nu aveau voie să se gândească la mărirea contractelor în perioada aceasta, la a semna cu alte cluburi

Am avut o discuție cu domnul Apostu (n.r- Bogdan Apostu, impresarul pe România al lui Malele) și vreau să vă spun că pe mine jucătorul Malele nu mă mai interesează!

Dacă domnul primar Cristi Gentea, ceilalți acționari și sponsori ai clubului FC Argeș doresc ca Malele să rămână la Pitești și doresc să plătească suma astronomică cerută de impresar”, a spus Tudose.

FC Argeș susține că l-a tratat ”regește” pe Malele

Oficialul piteștenilor a mai precizat că Malele a fost tratat ca un adevărat star la FC Argeș. În plus, Tudose crede că Malele nu a semnat deocamdată cu niciun club, chiar dacă se află în ultimele șase luni de contract.

”I-a fost propusă aceeași rețetă financiară ca și acum trei săptămâni și am spus că pe mine nu mă mai interesează! Dacă altcineva și-l dorește, să plătească suma aceea. Eu unul nu sunt de acord și nu voi plăti în veci. Este vorba despre mult mai mult de 100.000 de euro la semnătură. La fel i-am dat și noi la semnătură.

Dar jucătorul Malele nu a semnat deocamdată cu niciun alt club… Cel puțin așa mi s-a spus mie, pentru că nu mai cred pe nimeni. Mi s-a spus că el va da un răspuns în 48 de ore și au trecut 3-4 săptămâni…

Pentru mine, subiectul Malele nu mai este de actualitate! Dacă Malele a semnat cu Craiova, să fie sănătos la Craiova! Pe mine nu mă mai interesează Malele. E un jucător care ne-a întors spatele.

Din luna octombrie i s-a propus prelungirea contractului, cu o rețetă financiară mult peste campionatul României. Ar f cel mai bine plătit jucător pe care l-a avut vreodată FC Argeș. A schimbat impresarii, nu mai era nimic valabil și acum suntem noi puși la zid. Eu unul nu o să accept niciodată așa ceva”, a mai spus Tudose, pentru Jurnalul de Argeș.

  • Angela Rullo este agentul extern ai lui Malele și Deslandes, fotbaliștii lui FC Argeș. Pe plan intern, Malele e reprezentat de Bogdan Apostu
  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Malele, potrivit Transfermarkt
  • 14 goluri în 23 de jocuri a marcat atacantul în Liga 1
  • Malele a evoluat pentru reprezentativele U15, U16, U17, U18 și U19 ale Elveției.

VIDEO cu golurile marcate de Malele, în FC Argeș - Chindia 3-1

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă