„Centralul” delegat la meciul UTA – Poli Iași nu i-a purtat deloc noroc echipei arădene

5 luni in urmă 19

UTA și Poli Iași au mare nevoie de puncte în această seară în duelul direct ce se va disputa pe arena „Francisc Neuman”, începând cu ora 18:45, din etapa a 4-a a Ligii 1. Se anunță un meci pe muchie de cuțit, iar Comisia Centrală de Arbitri l-a trimis la Arad pe al doilea cel mai bine cotat „fluieraș” român al momentului.

Este vorba despre Istvan Kovacs, arbitru de Champions League, ca și arădeanul Ovidiu Hațegan, cu care – însă – „Bătrâna Doamnă” nu a câștigat niciodată la centru. Cavalerul fluierului din Carei i-a mai fluierat pe „roș-albi” de trei ori în Liga 2-a: UTA – CSM Râmnicu Vâlcea (0-0, octombrie 2008), Internațional Curtea de Argeș – UTA (2-0, martie 2009) și Unirea Alba Iulia – UTA 2-1 (mai 2009).

O singură dată a înscris UTA în cele patru meciuri în care a fost arbitrată de Istvan Kovacs

Regretatul Andrei Mutulescu a fost singurul utist care a marcat într-o partidă arbitrată de Kovacs, care i-a mai condus pe arădeni și în turul barajului de promovare, cu FC Voluntari. A fost 3-0 pentru ilfoveni în iunie 2016, iar golul lui Ciprian Rus din retur (scor 1-0) nu a fost de ajuns pentru revenirea UTA-ei acolo unde îi este locul.

Astăzi, sătmăreanul îi va avea alături pe asistenții Alexandru Cerei, din Cluj-Napoca, și pe Mihai Marius Marica, din Bistrița. Rezervă este Rareș George Vidican, din Satu Mare, iar observator de arbitri – Zoltan Szekely, din Baia Mare.

The post „Centralul” delegat la meciul UTA – Poli Iași nu i-a purtat deloc noroc echipei arădene appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă