Cele patru pasiuni ale Mariei Sharapova. "Tenisul mi-a consumat fiecare minut al vieții"

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Atalanta - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Borussia Monchengladbach - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Galerie Foto

Endorser pentru mai multe companii celebre, Sharapova trăiește în Statele Unite și a ieșit o vreme din lumina reflectoarelor. Apare de la puțin spre foarte puțin în publicațiile de sport, însă jurnaliștii care o chestionează duc de multe ori discuția și către sport.

Fost număr 1 mondial în circuitul WTA și câștigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria Sharapova rămâne o țintă pentru publicațiile din toată lumea. La peste un an de la retragerea din activitate, rusoaica a povestit cum își umple viața și face o afirmație cu semnificații multiple, care întărește ideea potrivit căreia tenisul înseamnă sacrificiu.

Maria Sharapova: "Tenisul mi-a consumat fiecare minut din fiecare zi a vieții"

"Acum au prioritate în viața mea alte lucruri, nu mai e tenisul pe plan principal, iar aceste lucruri pe care le experimentez îmi oferă un echilibru.

Am multe pasiuni în viață: călătoriile, arta, designul și călătoriile. Tenisul mi-a consumat fiecare minut din fiecare zi a vieții cât timp am jucat, dar acum a venit momentul să mă axez și pe pasiunile mele care-mi oferă noi provocări", a declarat Sharapova, potrivit Tennis World USA.

Sharapova a câștigat Wimbledon în 2004, când avea 17 ani, US Open în 2006, Australian Open în 2008 și Roland Garros în 2012 și 2014, ultimul dintre acestea chiar într-o finală cu Simona Halep.În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.Rusoaica a ajuns pentru prima dată lider WTA în august 2005, acolo unde a rămas timp de 21 de săptămâni. Etichete: maria sharapova , maria sharapova pasiuni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă