Cele opt erori de neiertat comise de FCSB în memorabilul meci cu Backa Topala. Trupa lui Pintilii este șchioapă înainte de partida cu FC Argeș din Liga 1 | ANALIZĂ

2 months ago 3

FCSB şi TSC Backa Topola au terminatla egalitate, 6-6, după cele două reprize de prelungiri ale unui meci nebun în care formația pregătită de Mihai Pintilii s-a impus la loviturile de departajare. Dincolo de meciul în sine, cu un scor care va rămâne memorabil.

Fraților, am învins! FCSB, calificare uriașă în fața lui Backa Topola | Meci cu 21 de goluri în turul 2 preliminar al Europa League

Nu trebuia să se ajungă la penalty-uri. Cum de a fost posibil?

1. Cele două eliminări din rândul sârbilor n-au putut inclina mai deloc balanța în favoarea formației bucureștene. Ponjevici în minutul 44 când sârbii conduceau cu 2-1 și Siladji la 4-4 în minutul 103. Avantaj clar de care n-au beneficiat elevii pregătiți, joi seară, de Mihai Pintilii.

2. Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, cu o clasă peste adversari. Driblinguri reușite, pase flirtante, vitează superioară în cele mai multe momente ale jocului – calități care nu s-au transpus așa cum trebuia pe tabela de marcaj. Asta nu s-a văzut pe tabela de marcaj.

3. Nu s-a ținut de rezultat când mai erau 120 de secunde de joc din timpul regulamentar. FCSB a avut mare noroc la golul de 4-3, mingea s-a dus spre poartă dintr-o deviere a unui fundaș advers. Era minutul 90+3 și se dictaseră cinci minute de prelungire. Fotbalștii au terminat jocul în genunchi, epuizați fizic. Duminică urmează meciul cu FC Argeș: 9 jucători au Covid-19, Florinel Coman este accidentat, iar recuperarea celor puțini va fi foarte dificilă.

4. Trei goluri, cel puțin, primite de tânarul portar Ducan, la vârsta de doar 19 ani. Nu trebuie să ne supărăm pe el, e foarte tânăr, dar erorile au costat scump defensiva roș-albaștrilor. Și ne-au făcut pe toți să tremurăm, fotbaliști și telespectatori, mult după miezul nopții.

5. Sârbii au înscris în trei situații la un singur minut după ce FCSB marcase, situație nemaintâlnită până acum în fotbalul european la acest nivel.

6. Backa Topola a marcat în două rânduri cu doi oameni mai puțin pe teren, cu o apărarea a roș-albaștrilor visătoare. Ne-am amintit de celebrul meci Cehoslovacia – România 5-2, din iunie 1993, când adversarii ne-au marcat de trei ori în aceeași situație în care s-a aflat această partidă.

7. Adi Petre n-a fost folosit titular într-un meci în care au lipsit 7-8 titulari. Fără a fi în formă, FCSB avea nevoie de un vârf autentic. Atacantul a bifat primele minute într-un meci oficial după aproape două luni.

8. O echipă de talia FCSB ar avea nevoie de un lot de minimum 25-26 de jucători, atât timp cât se află angrenată și în campionat și în cupele europene. Gigi Becali a dat ordin să nu mai fie aduși jucători, patronul gândindu-se doar la banii din grupele Europa League fără să facp vreo investiție.

Doar trei rezerve cu Topola. Urmează Slovan Liberec acasă

FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, antrenorul principal Anton Petrea fiind testat pozitiv cu coronavirus. FCSB a înregistrat în ultimele zile mai multe cazuri de Covid-19, fiind găsiţi infectaţi jucătorii Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, dar şi câţiva oficiali şi membri ai stafului tehnic. Ca urmare a tuturor acestor cazuri, FCSB a avut în Serbia doar trei rezerve: Adrian Petre, R. Ion şi Horşia.

FCSB va juca în turul al treilea preliminar acasă cu Slovan Liberec (24 septembrie), care a surclasat formaţia lituaniană Riteriai cu 5-1, în deplasare.

The post Cele opt erori de neiertat comise de FCSB în memorabilul meci cu Backa Topala. Trupa lui Pintilii este șchioapă înainte de partida cu FC Argeș din Liga 1 | ANALIZĂ appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools