Cele mai populare seriale din istorie vor avea continuări în 2022. Când se lansează ”Game of Thrones”, ”The Crown” sau ”Star Wars”

1 săptămână in urmă 13

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 08:36

97 citiri

Cele mai populare seriale din istorie vor avea continuări în 2022. Când se lansează ”Game of Thrones”, ”The Crown” sau ”Star Wars”

Anul 2022 vine cu multe surprize mult așteptate pe plan cinematografic. Unele dintre cele mai populare seriale din istorie vor avea noi episoade sau continuări, iar datele aproximative ale câtorva dintre ele au fost deja anunțate.

Star Wars

Episoade noi din ”Star Wars” sunt anunțate la începutul anului 2022, iar în centrul atenției va fi Boba Fett, care se întoarce pe nisipurile de pe Tatooine pentru a revendica teritoriul condus de Jabba the Hutt.

Urzeala Tronurilor

Iubitorii acestui serial vor urmări în 2022 ”House of Dragon”, serial ce vizează istoria personajelor din ”Game of Thrones”, acțiunea desfășurându-se cu 200 de ani în urma evenimentelor din prima serie.

Stăpânul Inelelor

Premiera va avea loc în septembrie 2022 și seria va conține opt episoade. De asemenea, întâmplările au loc înaintea evenimentelor din film.

The Crown

Un nou sezon va avea premiera în noiembrie 2022, care va viza destramarea căsătoriei dintre prințul Charles și Diana.

Citeste si:

Veste tristă pentru fanii serialului ”The Crown”. Ce s-a întâmplat la filmările pentru sezonul 5. Anunțul oficial făcut de Netflix

Netflix a încheiat pentru sărbători producţia celui de-al cincilea sezon „The Crown” înainte de termen, din cauza unor cazuri de Covid-19 confirmate pe platoul de filmare, potrivit...

Istoria referendumului împotriva lui Clotilde Armand. 5 partide, inclusiv PSD, încă se chinuie să adune semnături

PSD a început de la jumătatea anului trecut să adune semnături pentru a organiza un referendum pentru demiterea primarului de la Sectorul 1 din Capitală Clotilde Armand. Șase luni și cinci...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă