Cele mai “otrăvitoare” părți ale găinii care nu ar trebui mâncate niciodată

1 lună in urmă 77

Foto: depositphotos.com

Carnea de pui este un aliment indispensabil pe mesele noastre. Dar șțiați că sunt parți de pe corpul găinii care conțin o mulțime de paraziți? Dacă consumi aceste părți pot dăuna organismului uman. Iată care sunt aceste părți:

Plămânii de găină

Plămânii sunt plini de paraziți și bacterii. Chiar și după gătirea la temperaturi ridicate, doar unele dintre ele care sunt sensibile la temperaturi ridicate și pot dispărea.

Există multe bacterii rezistente la căldură care se acumulează în plămâni. Odată ajunse în corpul uman, acești microbi cauzează cu ușurință disconfort. Specialiștii nu recomanda consumarea plămânilor de găină.

Capul

Cât timp este vie, o găină poate consuma unele substanțe care nu foarte utile, iar acestea se vor acumula în creier.

Consumul unuia sau a două capete de pui poate să nu producă niciun efect, dar dacă mănânci multe capete, aceste substanțe nocive din creier vor pătrunde în corpul tău și vor avea unele efecte negative asupra sănătății.

Pielea de găină

Mulți oameni cred că pielea de găină conține mult colagen, care poate îmbunătăți sănătatea pielii și a cartilajelor. Dar, de fapt, nu există chiar atât de mult colagen în pielea de pui.

Foto: depositphotos.com

Este de remarcat faptul că pielea conține multe grăsimi. În plus, mulți paraziți și bacterii se ascund pe suprafața sa și, dacă se consumă în cantități mari, sau nu este gătită corect, nu va aduce niciun beneficiu organismului. Dimpotrivă, poate duce la creșterea colesterolului.

Coada (târtița)

Toată lumea știe că aceasta este partea corpului prin care găinile excretă fecalele. Este plină de paraziți și bacterii. Dacă mănânci târtița găinii, îți poate dăuna sănătății.

Unii oameni consideră această parte a găinii o delicatesă, dar specialiștii în alimentație avertizează că nu este deloc sănătoasă. Ba mai mult, târtița este formată aproape în totalitate din țesut adipos (grăsimi).

The post Cele mai “otrăvitoare” părți ale găinii care nu ar trebui mâncate niciodată appeared first on Atlas Geografic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă