Cele mai multe cazuri zilnice în București, de la începutul pandemiei. Rată de infectare uriașă în Ilfov

2 săptămâni in urmă 2


Judeţul Ilfov înregistrează cea mai mare rată de infectare din ţară, 7,91 cazuri la mia de locuitori. În București. Rata de incidență continuă să crească de la o zi la alta, iar astăzi au fost raportate 2.171 cel mai mare număr înregistrat într-o zi în Capitală, de la începutul pandemiei.


Autoritățile au confirmat joi 6.651 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, după efectuarea a 41.979 de teste. 140 de oameni infectați au murit, în vreme ce la ATI sunt internați 1.348 de pacienți, în ușoară scădere față de ieri.


Județul Ilfov continuă să înregistreze cea mai mare rată de infectare din țară, respectiv 7,81. De altfel, 22 din cele 38 de localități ale județului sunt în carantină.


Pe locul următor se află Capitala, cu o rată de 6,50, iar pe locul trei se află judeţul Timiş, care raportează o incidenţă de 6,14.


Autoritățile decid, joi, noi restricții care vor fi impuse la nivel național pentru a stopa răspândirea noului coronavirus.


În prezent, 11 județe și Capitala se află în scenariul roșu, cu o rată de infectare de peste 3 la mia de locuitori. Cele 11 județe sunt: Alba, Arad, Brașov, Cluj, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov, Sălaj, Sibiu și Timiș.Număr fără precedent de cazuri în București


Bucureștiul înregistrează 2.171 de cazuri noi de COVID, numărul s-a dublat față de ziua precedentă. Este cel mai mare număr de infectări raportat în București. Pe 8, respectiv 9 decembrie s-a mai raportat un număr record - 1.946.


Pe locul doi se află județul Timiș cu 385 de noi cazuri și județul Cluj cu 375 de cazuri. În toate județele au fost raportate noi cazuri, cele mai puține au fost înregistrate în județele: Călărași (36), Mehedinți (42), Vrancea (43).


Situația infectărilor cu coronavirus pe județe, astăzi, 25 martie:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă