Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeii

1 lună in urmă 1

A mai rămas puțin până la 8 Martie – Ziua Femeii, dar încă mai ai timp să găsești un cadou deosebit pe care să-l oferi mamei, soției sau iubitei. Cum martie este luna florilor, un aranjament floral este o idee de cadou potrivită pentru această ocazie.

Aranjamentul floral este de preferat în locul tradiționalului buchet de flori, pentru că au un aspect deosebit, mai colorat și poți impresiona mai ușor persoana dragă. Dacă vrei să-i oferi un cadou care să reziste mai mult timp, poți opta pentru aranjamente cu flori de săpun.

Îți recomandăm câteva idei de aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie – Ziua Femeii.

Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Aranjamente florale naturale

Buchet de trandafiri multicolori

Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeii foto: floria.ro

Trandafirii sunt alegerea preferată atunci când vine vorba de a oferi flori persoanei dragi. Alege un buchet colorat de trandafiri pentru a-i oferi un cadou deosebit.

Orhidee thailandeza

Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeii foto: floridelux.ro

Orhideea semnifică eleganță și rafinament. A dărui cuiva un buchet de orhidee înseamnă să-i arăți respect și admirație.

Buchet de lalele albe

Buchet de 11 lalele albe foto: floria.ro

Lalelele sunt simbolul Zilei Femeii, așa că un aranjament format din aceste flori este o idee potrivită de cadou pentru ziua de 8 Martie.

Buchet de narcise

Narcisele simbolizează renașterea, noile începuturi. Fiind una din primele flori care înfloresc în luna martie, un buchet de narcise este o alegere inspirate de cadou de Mărțișor sau Ziua Femeii.

Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeiifoto:floria.roCe flori poți oferi în funcție de zodie

Aranjamente florale cu flori de săpun

Cutie în formă de inimă cu trandafiri de săpun

Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeiifoto: floridelux.ro

Cutia conține 19 trandafiri de săpun, aranjați în forma unei inimi. Culorile florilor se îmbină armonios și oferă aranjamentului un aspect inedit.

Bicicleta cu flori zâmbărețe

Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeiifoto: emag.ro

Cadoul potrivit pentru o femeie aflată la tinerețe, aranjamentul fiind compus din trandafiri de săpun de culoare albă și roz. Dacă este pasionată de natură, de mersul de bicicletă, atunci este alegerea potrivită pentru ea.

Dacă preferă trandafirii roșii, aranjamentul este disponibil și în această culoare.

Buchet de 18 trandafiri de săpun în cutie

Cele mai frumoase aranjamente florale pe care să le oferi de 8 Martie. Cadouri deosebite de Ziua Femeiifoto: emag.ro

Avantajul acestui model este acela că este disponibil în mai multe culori, în funcție de gusturile ei sau de natura relației pe care o aveți. Astfel, puteți comanda un buchet de:

18 trandafiri de săpun roșii18 trandafiri de mov18 trandafiri de săpun mov închis18 trandafiri de săpun galben pai 18 trandafiri de săpun roz pai18 trandafiri de săpun multicolori

Cauți un cadou deosebit? Poți să-i oferi trandafiri criogenați, un cadou special, care rezistă în timp.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă