Cele mai bune umbrele de ploaie pentru sezonul autumnal

1 săptămână in urmă 17

Anul acesta toamna ┼či-a intrat ├«n drepturi chiar din primele zile ale lunii septembrie ┼či de la valorile termice caniculare de la sf├ór╚Öitul lunii august am trecut foarte rapid la o vreme mohor├ót─â, r─âcoroas─â ╚Öi ploioas─â. Cum meteorologii anun╚Ť─â o perioad─â cu ploi toren╚Ťiale ├«n toat─â ╚Ťara este, a╚Öadar, timpul s─â ├«ncepi s─â te preg─âte╚Öti pentru vremea ploioas─â specific─â sezonului autumnal.

  • Acest articol con╚Ťine linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce ├«nseamn─â c─â dac─â ve╚Ťi comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achizi╚Ťiei intr─â ├«n contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Iar cel mai important obiect ├«n astfel de condi╚Ťii meteorologice este umbrela. Aceasta poate fi considerat─â nu doar un lucru util, ci ╚Öi un accesoriu at├ót pentru femei ╚Öi b─ârba╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru copii a╚Öa c─â vei avea nevoie de c├óteva informa╚Ťii esen╚Ťiale pentru a cump─âra cea mai potrivit─â umbrel─â pentru tine.

Cum alegi cea mai potrivit─â umbrel─â pentru tine

Nu toate umbrelele sunt la fel ╚Öi nu toate sunt rezistente la v├ónt ╚Öi la uzur─â. Sunt umbrele care se stric─â dup─â c├óteva zile de utilizare, iar altele care rezist─â mai mul╚Ťi ani.

Atunci c├ónd alegem o umbrel─â trebuie s─â ne uit─âm la design, culoare, dimensiune ╚Öi eticheta cu numele produc─âtorului. Aceste criterii ar trebui s─â fie suficiente deoarece o umbrel─â este un accesoriu simplu, iar calitatea determin─â, ├«n mare m─âsur─â, durata sa de via╚Ť─â.

├Äns─â, alegerea celei mai bune umbrele nu depinde doar de aceste aspecte. Pentru a alege cea mai potrivit─â umbrel─â pentru tine ╚Öi nevoile tale va trebui s─â ╚Ťii seam─â ╚Öi de alte detalii.

Astfel, o umbrelă trebuie să fie deopotrivă elegantă, frumoasă, dar și rezistentă la vânt pentru ca atunci când mergi la serviciu, la o întâlnire de afaceri, la un eveniment ori la o plimbare prin parc să fii bine protejat atât de ploaie, cât și de vânt.

Atunci c├ónd mergi ├«n magazin ca s─â-╚Ťi achizi╚Ťionezi acest accesoriu va trebui s─â-l verifici ├«n detaliu. Iat─â ce ar trebui s─â mai verifici:

  • deschide ╚Öi ├«nchide umbrela de mai multe ori ca s─â verifici c├ót de bine func╚Ťioneaz─â mecanismul;
  • inspecteaz─â cu aten╚Ťie cupola umbrelei pentru a identifica posibile ciupituri ale materialului ori ├«ndoituri ale spi╚Ťelor de sus╚Ťinere;
  • verific─â locurile unde materialul este prins de spi╚Ťe ╚Öi evalueaz─â-i fiabilitatea deoarece la modelele mai ieftine acestea sunt doar cusute, ├«n timp ce produsele mai scumpe sunt dotate cu capace din plastic care protejeaz─â punctele de prindere;
  • verific─â protec╚Ťiile din plastic s─â nu fie cr─âpate ori s─â lipseasc─â pentru c─â rolul lor este acela de a proteja ├«mpotriva scurgerii apei pe la cus─âturi ╚Öi ├«mpotriva ruginei;
  • verific─â stabilitatea umbrelei zdruncin├ónd-o u╚Öor pentru c─â, la un model mai ieftin, poate ap─ârea un ÔÇ×jocÔÇŁ al spi╚Ťelor ceea ce va duce la o deteriorare precoce;
  • verific─â v├órful umbrelei pentru c─â, la produsele de top, v├órful este rotunjit ╚Öi este finisat cu lemn ori cu un plastic mai rezistent.

Cel mai bune umbrele de ploaie

Oferta este foarte variat─â ╚Öi de multe ori timpul nu ne permite s─â parcurgem ghiduri complexe, cu elemente tehnice detaliate, a╚Öa c─â o s─â-╚Ťi prezent─âm c├óteva dintre cele mai bune ╚Öi accesibile modele de umbrele care ne-au atras aten╚Ťia.

Una dintre cele mai bine v├óndute modele este Umbrela de Lux pliabil─â ÔÇ×Royal WalkÔÇŁ, cu deschidere ╚Öi ├«nchidere automat─â, pentru femei ╚Öi b─ârba╚Ťi, compact, protec╚Ťie ploaie, iscare rapid─â, neagr─â. Este prev─âzut─â cu un sistem de deschidere ╚Öi ├«nchidere automat─â ╚Öi ofer─â o zon─â de protec╚Ťie ├«mpotriva ploii pentru dou─â persoane. Poate fi folosit─â at├ót de femei, c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťi ╚Öi este disponibil─â ├«n patru culori: ro╚Öu, grena, albastru ╚Öi negru.

Umbrela de Lux pliabil─â ÔÇ×Royal WalkÔÇŁUmbrela de Lux pliabil─â ÔÇ×Royal WalkÔÇŁ

Pentru doamne ╚Öi domni╚Öoare recomand─âm Umbrela femei OEM, Pliabil, Roz. Aceast─â umbrel─â ofer─â at├ót protec╚Ťie ├«mpotriva ploii, c├ót ╚Öi protec╚Ťie solar─â, este realizat─â dintr-o ╚Ťes─âtur─â impermeabil─â, iar pliat─â are dimensiuni similare cu cele ale unui telefon mobil, astfel c─â poate fi transportat─â ├«n geeant─â sau chiar ├«n buzunar.

Umbrela femei OEM, Pliabil, RozUmbrela femei OEM, Pliabil, Roz

Un alt produs de calitate este Umbrela automat─â pentru femei Perletti, pentru soare sau ploaie, protec╚Ťie UV, rezistent─â, transparent─â. Umbrela este fabricat─â din fibr─â de sticl─â, ceea ce o face robust─â ╚Öi u╚Öoar─â. Are sistem de deschidere automat─â, astfel c─â, de ├«ndat─â ce va ├«ncepe s─â plou─â, vei fi acoperit─â de aceasta frumoas─â umbrel─â.

Umbrela automat─â pentru femei Perletti, pentru soare sau ploaieUmbrela automat─â pentru femei Perletti, pentru soare sau ploaie

Un model la mare c─âutare ├«n r├óndul b─ârba╚Ťilor mai ales este Umbrela de Lux Royal Walk, deschidere automat─â, protec╚Ťie ploaie, protec╚Ťie v├ónt, 120cm, pentru doua persoane, m├óner clasic din lemn, 16 tije fibra de sticla. Este o umbrel─â elegant─â, rezistent─â la ploaie, dar ╚Öi la v├ónt, suficient de mare pentru dou─â persoane, are cadru din aluminiu, 16 spi╚Ťe din fibr─â de sticl─â ╚Öi un m├óner confortabil din lemn curbat ├«n forma literei J. Este oferit─â ├«n cinci culori: ro╚Öu, grena, albastru, verde ╚Öi negru.

Umbrela de Lux Royal Walk, deschidere automat─âUmbrela de Lux Royal Walk, deschidere automat─â

Tot pentru b─ârba╚Ťi ├«╚Ťi recomand─âm Umbrela Lotus, 2 persoane, deschidere automat─â, RPET 190T, 120 cm. Este realizat─â din materiale reciclate, ofer─â protec╚Ťie pentru dou─â persoane, are sistem de deschidere automat─â ╚Öi un design ├«n dou─â culori. Cadrul este metalic, spi╚Ťele sunt realizate din fibr─â de sticl─â, ├«n timp ce m├ónerul este din polipropilen─â. Aceast─â umbrel─â este rezistent─â la ploi ╚Öi la furtuni.

Umbrela Lotus, 2 persoane, deschidere automat─âUmbrela Lotus, 2 persoane, deschidere automat─â

Umbrele de ploaie rezistente la vânt

Gama de umbrele rezistente la v├ónt este la fel de variat─â, ├«ns─â Umbrela pliabil─â, rezistent─â la v├ónt, uscare rapid─â, auto-deschidere, 105 cm, Negru/Galben ofer─â un excelent raport pre╚Ť/calitate. Ofer─â acoperire dubl─â la interior ╚Öi la exterior, deschidere automat─â cu un singur buton, iar cupola este sus╚Ťinut─â de 16 spi╚Ťe metalice. Umbrela este foarte u╚Öor de transportat, ea c├ónt─ârind doar 550 de grame, la dimensiuni de 33├Ś6 cm (├«nchis─â).

Umbrela pliabilă, rezistentă la vânt, uscare rapidă, auto-deschidereUmbrela pliabilă, rezistentă la vânt, uscare rapidă, auto-deschidere

Un articol foarte accesibil dedicat reprezentantelor sexului frumos este Umbrela Bellevue, transparent─â, rezistent─â la v├ónt. Aceasta are tij─â ╚Öi spi╚Ťe din metal, termina╚Ťii ╚Öi m├óner tip baston din plastic transparent cu efect de bule de aer ╚Öi are o greutate de doar 320 de grame.

Umbrela Bellevue, transparentă, rezistentă la vântUmbrela Bellevue, transparentă, rezistentă la vânt

De asemenea, doamnele ╚Öi domni╚Öoarele pot alege din ofert─â ╚Öi Umbrela pentru femei Umenice, pliabil─â, automat─â, 101,6 cm, verde. Aceast─â umbrel─â premium este u╚Öoar─â, fiabil─â ╚Öi super rezistent─â la v├ónt ╚Öi are dimensiuni compacte. Asta o face ideal─â pentru c─âl─âtorii, put├ónd fi transportat─â ├«n borsete, gen╚Ťi, rucsacuri, serviete ori ├«n torpedoul ma╚Öinii tale.

Umbrela pentru femei Umenice, pliabil─â, automat─âUmbrela pentru femei Umenice, pliabil─â, automat─â

O alt─â umbrel─â perfect─â pentru o vreme ploias─â cu v├ónt puternic, de aceast─â dat─â pntru b─ârba╚Ťi, este Umbrela Caterpillar Lash, automat─â, rezistent─â la v├ónt ÔÇô neagr─â. Este o umbrel─â cu sistem de deschidere automat─â, cu m├óner din aluminiu, are 16 spi╚Ťe pentru cupol─â, c├ónt─âre╚Öte 650 de grame ╚Öi m─âsoar─â 98x6x5 cm.

Umbrela Caterpillar Lash, automat─â, Umbrela Caterpillar Lash, automat─â

Umbrela Tango, automat─â, bleumarin, ├ś103 cm, rezistent─â la v├ónt, are o structur─â metalic─â, tija ╚Öi spi╚Ťele sunt fabricate de asemenea din metal rezistent, termina╚Ťiile sunt din lemn ╚Öi metal, m├ónerul curbat din lemn ╚Öi are o greutate de 428 grame.

Umbrela Tango, automat─â, bleumarinUmbrela Tango, automat─â, bleumarin

Umbrele de ploaie ieftine ÔÇô sub 50 de lei

Din oferta de umbrele de ploaie ieftine, care cost─â sub 50 de lei, Umbrela transparent─â Weser Panoramix, aluminiu poate reprezenta o alegere foarte bun─â. Tija este realizat─â din metal, spi╚Ťele din fibr─â de sticla ╚Öi metal, m├ónerul din plastic este de tip baston, cupola are un diametru de 103 cm, iar greutatea este de 329 grame.

 Umbrela transparent─â Weser Panoramix, aluminiuUmbrela transparent─â Weser Panoramix

Umbrela Weser Waltz, automat─â, bleumarin/bej, ├ś103 cm este o alt─â umbrel─â ideal─â pentru vreme ploioas─â ╚Öi v├ónt puternic. Este stil casual, are un sistem de deschidere automat─â, respectiv, pliere manual─â, cupola este fabricat─â din poliester, cadrul este dinmetal, m├ónerul din lemn, iar ca nuan╚Ť─â este oferit─â doar combina╚Ťia de bleumarin ╚Öi bej.

Umbrela Weser Waltz, automat─â, bleumarin/bej, ├ś103 cmUmbrela Weser Waltz, automat─â, bleumarin/bej, ├ś103 cm

O umbrel─â pe c├ót de util─â, pe at├ót de interesant─â este Umbrela cu ├«nchidere invers─â, negru/albastru, 107 cm. Aceast─â umbrel─â folose╚Öte o tehnologie special─â de pliere invers─â pentru a capta toat─â apa de ploaie ÔÇ×├«n interiorulÔÇŁ umbrelei. Asta ├«nseamn─â c─â nici o pic─âtur─â de ap─â nu se va scurge ├«n ma╚Öin─â, ├«n apartament ori la birou atunci c├ónd o vei pune la uscat.

Umbrela cu închidere inversă, negru/albastru, Umbrela cu închidere inversă, negru/albastru

Pentru v├ónt puternic, dar ╚Öi pentru ploaie ori pentru protec╚Ťie solar─â ├«╚Ťi suger─âm Umbrela mini pentru femei Perletti, imprimeu flori albe, Rosie. Umbrela manual─â cu trei sec╚Ťiuni pentru femei are o structur─â metalic─â rezistent─â la v├ónt, consolidat─â cu fibr─â de sticl─â, cu margine reflectorizant─â colorat─â ╚Öi imprimeu cu flori albe. ╚Ües─âtura din microfibr─â este hidrofug─â cu uscare rapid─â. Este disponibil─â ├«n trei culori: ro╚Öu, verde ╚Öi albastru.

mbrela mini pentru femei Perletti, imprimeu flori albe, RosieUmbrela mini pentru femei Perletti, imprimeu flori albe, Rosie

Ultimul produs pe care dorim s─â ╚Ťi-l recomand─âm este Umbrela Deco, sticl─â, 30cm, Roz. Diametrul cupolei este de 100 cm dup─â deschidere ╚Öi poate, astfel, g─âzdui dou─â persoane. Umbrela protejeaz─â ├«mpotriva razelor ultraviolete ╚Öi poate fi folosit─â at├ót ├«n ÔÇőÔÇőzilele ploioase, c├ót ╚Öi ├«n zilele ├«nsorite. Este prev─âzut─â cu o hus─â pentru o sticl─â de vin, care poate fi plasat─â ├«n sticl─â dup─â utilizare.

Umbrela Deco, sticl─â, 30cm, RozUmbrela Deco, sticl─â, 30cm, Roz

Nu vei realiza c├ót de mult─â nevoie ai de o umbrel─â p├ón─â c├ónd nu te va prinde o ploaie toren╚Ťial─â ╚Öi te va uda p├ón─â la piele. A╚Öadar, ├«n cazul ├«n care ╚Ťi s-a stricat umbrela sau cau╚Ťi un model mai bun, mai rezistent sau mai elegant pentru a face fa╚Ť─â ploilor ╚Öi v├óntului ├«n sezonul rece atunci trebuie s─â cumperi un astfel de accesoriu at├ót de necesar ├«n acest anotimp.

Citește și: Top 10 parfumuri de damă pentru toamna lui 2022

Cite┼čte Articolul ├Äntreg pe Surs─â