Cele mai bune oferte de 1 Decembrie pe litoral sau Delta Dunării

2 săptămâni in urmă 12

Hotelurile și pensiunile au pregătit oferte de nerefuzat pentru turiști anul acesta de 1 Decembrie. Profitând de cele trei zile libere, în cazul bugetarilor, pensiunile din Delta Dunării au venit cu diferite pachete speciale de Ziua Națională.

Ce oferă Delta Dunării și litoralul de Ziua Națională

În Sfântu Gheorghe se află unul dintre cele mai râvnite locuri pentru relaxare, Complexul Green Village. Aici, un pachet de trei nopți ales în intervalul 26 noiembrie – 7 decembrie costă doar 150 de euro. În această sumă este inclus micul dejun, 20% reducere la masaj și o plimbare cu barca de la Murighiol la Sfântu Gheorghe.

Cei care aleg Delta Dunării pot opta pentru diferite activități, atât în interior, precum proiecții de filme, biliard, sauna sau masaj, cât și în exterior, precum plimbări cu barca pe lacuri și canale, pescuit sportiv sau plimbări cu bicicleta.

Cu pachete foarte atractive au venit și patronii hotelurilor de la mare. De Ziua Națională, turiștii pot veni la Complexul hotelier Steaua Mare, unde un pachet cu 3 nopți de cazare și pensiune pornește de la 594 de lei de persoană.

Pe 30 noiembrie, cei cazați se pot bucura de o cină festivă cu muzică live sau mese open buffet. De asemenea, aceștia au acces la sesiuni zilnice de aerobic și masaje subacvale. Totodată, din meniu nu lipsesc produsele tradiționale preparate la grătar în grădina interioară a complexului.

Fără oferte speciale de 1 Decembrie pe Valea Prahovei

Anul acesta, petrecerile de 1 Decembrie nu vor fi organizate în stațiuni din Valea Prahovei. Acesta este al doilea an la rând când hotelierii nu vin cu oferte speciale pentru această perioadă. Doar hotelurile de patru sau cinci stele mai oferă diferite pachete, însă prețurile sunt destul de mari.

Puteam lua ca și exemplu Cabana Gura Diham. Aici se organizau petreceri de Ziua Națională în fiecare an, iar pachetele erau foarte atractive. Reprezentantul cabanei spune că turiștii nu mai sunt interesați sau nu sunt serioși. O parte din ei fac rezervare, plătesc avansul pentru a asigura rezervarea, însă anulează totul pe ultima sută de metri.

„Nu am organizat nimic pentru că nu ştim ce clienţi sunt. Momentan, lumea este speriată şi nu prea tinde să vină la petreceri, mai ales că avem voie doar până la ora 21.00. Anul acesta, de 1 Decembrie, cam linişte.

Vin doar cei vaccinaţi, mănâncă a la carte, n-am mai făcut nimic în plus. Şi clienţii se tot răzgândesc. Spun că vin şi odată primim telefon şi ne spun că a intervenit ceva, renunţă la rezervare”, spune Constantin Luca, reprezentantul cabanei Gura Diham.

The post Cele mai bune oferte de 1 Decembrie pe litoral sau Delta Dunării appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă