Cele mai bune glume despre transferul lui Leo Messi la altă echipă, după plecarea de la FC Barcelona! De ce are interzis să semneze cu Dinamo :)

2 luni in urmă 35

Leo Messi a plecat de la Barcelona, iar glumele nu întârzie să apară pe rețelele de socializare, una dintre acestea fiind de ce argentinianul are interzis la Dinamo.

„Din cauza interdicției la transferuri a clubului nostru, jucătorul Leo Messi nu va putea semna contractul cu Dinamo”, este gluma care circulă pe Instagram, distribuită de contul „viata_de_caine11”.

Decizia de a se despărți de FC Barcelona vine la scurt timp după ce jucătorul câștigase primul trofeu major alături de naționala țării sale, Copa America 2021. Veteranul de 34 de ani trebuia să parafeze un nou acord pe cinci ani, deși exista opțiunea ca noul contract să fie reziliat unilateral în 2023, așa cum a anunțat L’Esportiu de Catalunya. Inițial, jurnaliștii spanioli știau că argentinianul va fi prezent la partida pentru Trofeul Joan Gamper de duminică, unde, în fața a 3.000 de fani pe Estadi Johan Cruyff, urma să fie prezentat pe teren și să ofere un discurs celor prezenți, cu noul contract semnat.

Cele mai bune glume despre transferul lui Leo Messi! Cum au reacționat rapidiștii

Așa cum era de așteptat, Leo Messi „a fost transferat” și la Rapid, după ce Barcelona a anunțat despărțirea de starul argentinian.

Pe rețelele de socializare, circulă o fotografie cu Messi în tricoul lui Dinamo, dar și una amuzantă, în care Leo apare în momentul semnării contractului cu Rapid.

În imaginea care a devenit repede virală, Messi apare alături de Bogdan Apostu și de Daniel Niculae.

Messi a decis să plece de la Barcelona, iar opțiunile lui Leo sunt clare în acest moment: Pep Guardiola îl așteaptă la Manchester City, însă marele rival al lui Cristiano Ronaldo poate să ajungă și la PSG, unde este chemat de brazilianul Neymar.

The post Cele mai bune glume despre transferul lui Leo Messi la altă echipă, după plecarea de la FC Barcelona! De ce are interzis să semneze cu Dinamo :) appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă