Cele două faze la care Becali a cerut penalty. La ambele este implicat Compagno şi de fiecare dată este doborât

1 săptămână in urmă 29

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Finanţatorul echipei nu părea din cale afară de supărat. Însă chiar dacă a recunoscut că nu din cauza arbitrajului a pierdut echipa sa meciul, a ţinut să-l critice pe arbitrul de centru.

Becali este convins că arbitrul Radu Petrescu trebuia să mai acorde două penalty-uri pentru FCSB la înfrângerea cu Universitatea Craiova

"Acum dacă vorbim de penalty-uri, noi am avut încă două. Uitaţi-vă la faze, să vedeţi. Una în care îl ia pe Compagno şi-l pune jos, şi una când îl împinge acolo.

Ăsta, 11 metri la Compagno, este pentru că e cum a spus domnul Balint. Nici nu-l atinge cu capul, că, cică, îi dă cu capul. Nu-i dă deloc cu capul, în primul rând că nu-l atinge cu capul în faţă, poate în piept. Dar îi pune piedică. Cu piciorul stâng.

Dom'ne, nu sunt mulţumit de Petrescu. Pentru că încă am avut galbene clare, poate că unul chiar roşu, că-l calcă Screciu de două ori pe Cordea şi i-a dat lui Cordea galben. Uitaţi-vă la Screciu cu Cordea. L-a călcat o dată şi l-a mai călcat o dată. Dar nu Petrescu ne-a pierdut meciul ăsta ...", a declarat Becali la Fotbal Club.

Cele două penalty-uri reclamate de Gigi Becali după Universitatea Craiova - FCSB 2-1

Prima fază învocată de Becali a avut loc în minutul 48. Mitrea şi Compagno au avut un duel în careu, în urma căruia ambii jucători au căzut.

În imagini, cel mai mult iese în evidenţă gestul jucătorului de la Craiova, care îi pune ambele mâini după gât lui Compagno înainte ca ei să se prăbuşească. Radu Petrescu a decis să nu fluere nimic şi i-a chemat pe ambii jucători la el pentru a discuta în mod special.

La faza petrecută în minutul 93, în care Vătăjelu l-a împins pe Compagno în Papp, care la rândul său s-a ciocnit de Lazar, Petrescu a fluierat fault în atac, deşi nu a fost aşa ceva. 

Etichete: radu petrescu , andrea compagno , video universitatea craiova fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă