Cele 8 vaccinuri aprobate pentru a putea participa la Australian Open

3 săptămâni in urmă 13

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

8 vaccinuri aprobate pentru Australian Open

Conform regulamentului editat de "Therapeuthic Goods Administration" (TGA), aparţinând Ministerului Sănătăţii, doar 4 vaccinuri sunt aprobate în Australia: Pfizer, AstraZeneca, Moderna şi Janssen.

Dar alte 4 vaccinuri au fost adăugate acestei liste, pentru a putea călători şi intra pe teritoriul naţional: Sinovac, AstraZeneca (Serum Institute of India), Sinopharm China şi Bharat Biotech.

Fiecare jucător şi membru al staff-ului va trebui să fie injectat cu doza dublă de vaccin sau să beneficieze de o scutire medicală.

Natalia Vikhlyantseva nu va putea participa la Australian Open

Tennis Australia, organismul care patronează acest sport în Australia, apreciază că cel puţin 95% din jucători vor îndeplini aceste condiţii.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Jucătoarea rusă Natalia Vikhlyantseva, numărul 194 WTA, a dezvăluit că nu poate călători în Australia pentru a încerca să se califice pe tabloul principal al turneului Australian Open, întrucât vaccinul Sputnik V nu este recunoscut de autorităţile locale de sănătate.

Etichete: australian open , vaccin , covid-19

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă