Cele 6 zodii înzestrate de Dumnezeu cu daruri speciale

1 lună in urmă 2

Fiecare zodie are trăsăturile sale unice, darurile pe care Dumnezeu i le-a hărăzit de la începutul timpurilorFiecare zodie are trăsăturile sale unice, darurile pe care Dumnezeu i le-a hărăzit de la începutul timpurilor

Fiecare zodie are trăsăturile sale unice, darurile pe care Dumnezeu i le-a hărăzit de la începutul timpurilor. În vremurile vechi, constelațiilor li s-au asociat zeități, tocmai pentru a evidenția aceste daruri extraordinare pe care fiecare dintre noi le purtăm, în funcție de semnul sub care ne-am născut. 

LUNI, 22 MARTIE 2021, 12:39

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Unele zodii au o extraordinară capacitate de muncă și răzbesc prin toate greutățile. Altele sunt entuziaste și pline de viață, ca și cum întreg Universul ar fi al lor. Sunt zodii care au primit, mai mult ca celelalte, puterea de a seduce sau de a face relații cu ușurință.

Deși toate zodiile au primit de la Dumnezeu daruri particulare, 6 dintre ele sunt în top în ceea ce privește înzestrările divine. 

Berbec 

Pentru că este numit ”copilul zodiacului”, Berbecul a primit o mulțime de daruri din partea Divinității, însoțite adesea de o misiune semnificativă pe Pământ. Una dintre cele mai importante înzestrări ale acestei zodii este capacitatea de a sădi idei în mintea oamenilor și de a aduce inspirație în inima lor. Citește continuarea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă