Cele 6 puncte care distrug actul semnat de Pablo Cortacero! Ce invocă DDB pentru a contesta cererea acționarului majoritar | EXCLUSIV

1 lună in urmă 9

ProSport vă prezintă cele șase puncte care distrug actul semnat de Pablo Cortacero prin care revocă decizia lui Constantin Eftimescu de a-l demite pe Dorin Șerdean.

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al clubului Dinamo, a decis ca Dorin Șerdean să fie demis pentru că a lipsit nemotivat de la birou în ultimele 30 de zile, dar hotărârea acestuia a fost revocată de către Pablo Cortacero, acționarul majoritar al „câinilor”, informație dezvăluită de ProSport.

Pablo Cortacero a cerut anularea tuturor deciziilor luate de către Constantin Eftimescu din noiembrie până în prezent, iar membrii din programul „DDB” (Doar Dinamo București) contestă cererea acționarului majoritar.

Cele 6 puncte care distrug actul semnat de Pablo Cortacero

Nu există număr de înregristrare la club pe actul semnat de Pablo Cortacero. S-a folosit ștampila societății, care se afla la Dorin Șerdean, deși acesta trebuia să o predea la club, în urma deciziei pe care acesta a acceptat-o și pentru care a semnat cu o zi în urmă. Pablo Cortacero semnează ca și președinte al Consiliului de Administrație, deși a luat act că a fost înlătura din această funcție, dovadă fiind faptul că a contestat-o. Decizia rămâne valabilă și produce efecte până se stabilește altceva legal.  Nu se pot revoca acte semnate de altcineva anterior datei în care se cere revocarea lor! O persoană (în speță Dorin Șerdean) nu poate fi confirmată într-o funcție a unei societăți dacă acelei persoane i-a fost desfăcut contractul de muncă anterior confirmării. Nu poți să confirmi un reprezentant al societății pe o funcție fără un Consiliu de Administrație.

Cum a ajuns Dorin Șerdean să fie președinte executiv la Dinamo

Dorin Șerdean a fost numit președinte executiv al lui Dinamo pe 12 septembrie 2020, după ce clubul din „Ștefan cel Mare” a fost preluat de către Pablo Cortacero. Dorin Șerdean a fost implicat de la început în tranzacția dintre spaniol și Ionuț Negoiță și chiar a participat la întâlnirea investitorilor spanioli cu Marcel Velea.

The post Cele 6 puncte care distrug actul semnat de Pablo Cortacero! Ce invocă DDB pentru a contesta cererea acționarului majoritar | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă