Cele 14 fete rămase în cursă scot toate armele în lupta pentru inima Burlacului 

1 lună in urmă 4

După ce în ediția trecută a emisiunii Burlacul o concurentă a fost deja eliminată, fetele așteaptă cu înfrigurare următoarea ceremonie a trandafirului astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

"Burlacul" este vineri la Antena 1, de la 20.30

Fetele se luptă să-i câştige inima "burlacului" Andi

"Burlacul" este vineri, la Antena 1, de la 20.30.

Cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului știu că o întâlnire cu Andi le aduce ocazia de a se apropia de el și de a-și crește șansa de a primi un trandafir la următoarea ceremonie.

Rând pe rând, Iulia, Roxana și Malinka se arată fericite pentru că au fost anunțate că vor avea o întâlnire. La scurt timp după acestea le vor urma și Catrina, Angela și Cristina, iar cea mai fericită dintre ele se va dovedi a fi Dominique, cea care va fi invitată la o întâlnire romantică în doi, nu alături de un grup de fete.

Cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală în lupta pentru inima Burlacului, cei de acasă pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a obține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are față de o fată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

burlacul andi antena 1 trandafir fete emisiune
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă