Cel puțin 36 de morți, după ce un tren a deraiat într-un tunel, în Taiwan

3 săptămâni in urmă 3

Cel puţin 36 persoane au murit şi mai mult de 70 au fost rănite după ce un tren a deraiat, vineri, într-un tunel din estul Taiwanului, au anunţat autorităţile, potrivit Reuters.

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Profimedia Images

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ministerul Transporturilor a transmis că cel puţin 36 de persoane au murit şi 72 au fost rănite în accidentul provocat de lovirea unui camion. Primele informaţii de la faţa locului indicau decesul a cel puţin 4 oameni şi rănirea a 20.

Trenul, care mergea spre Taitung, a ieşit de pe şine într-un tunel la nord de Hualien. Unele vagoane s-au izbit de pereţii tunelului, a transmis departamentul pompierilor într-un comunicat. În tren se aflau 350 de persoane şi acţiunea de salvare este în desfăşurare.

Între 80 şi 100 de oameni au fost scoşi din primele patru vagoane ale trenului, iar celelalte patru vagoane au fost „deformate” şi accesul este dificil, au mai spus autorităţile.

Cel mai grav accident feroviar din Taiwan în ultimele trei decenii a avut loc în 2018, când 18 oameni au murit şi 175 au fost răniţi după ce un tren a deraiat în nord-estul ţării.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

tren deraiat accident feroviar accident feroviar taiwan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă