Cel puțin 13 morți într-un accident în California, după un impact violent între un SUV și un camion

1 lună in urmă 2

Un SUV plin de oameni și un camion s-au izbit unul de celălalt în California, lângă granița cu Mexic. Accidentul s-a soldat cu minimum 13 morți și mai mulți răniți, din primele informații, a relatat CNN.

Imaginile difuzate de televiziunile americane au arătat consecințele impactului care a avut loc la 16 km de granița dintre SUA și Mexic.

Bilanțul răniților și al morților diferă, de la Poliție la autoritățile medicale.

Astfel, șeful poliției de frontieră din California a declarat că au decedat 13 persoane. Cei răniți aveau vârste cuprinse între 16 și 55 de ani, în timp ce persoanele decedate aveau vârsta cuprinsă între 20 și 55 de ani, mai spune Poliția.

În schimb, directorul general al Departamentului de Urgență al Centrului Medical Regional El Centro a afirmat că 15 persoane au decedat în urma impactului.

Conform poliției de frontieră, tractorul-remorcă mergea spre nord, de-a lungul Rutei 115, când șoferul SUV, un Ford Expedition, i-a tăiat calea. Semicamionul a lovit SUV-ul pe partea șoferului, iar mai mulți pasageri au fost aruncați prin geam.

În interiorul SUV-ului erau 25 de oameni, a mai relatat poliția. 12 persoane erau deja moarte când forțele de ordine au ajuns la fața locului. O a treia a murit la spital, iar numărul total de decese a ajuns la 13, cu două mai puține decât au raportat oficialii spitalului, a relatat și publicația americană The New York Times.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă