Cel mai scump transfer pe care l-a făcut Gigi Becali în istoria Stelei a ajuns pe drumuri! Niciun club nu îl mai vrea pe columbianul Dayro Moreno, după ce a dat cu mașina peste un motociclist și a fost scos în șuturi din bar de fanii fostei echipe

1 săptămână in urmă 13

Dayro Moreno merge din rău în mai rău! Fotbalistul care a făcut senzație în Liga 1 este refuzat de toate echipele din Columbia.

Liber de contract și ajuns la vârsta de 36 de ani, Dayro Moreno este la un pas să renunțe la fotbal, după despărțirea de Oriente Petrolero.

Dayro Moreno a jucat pentru FCSB între 2008 și 2010. A fost unul dintre cei mai scumpi jucători transferați vreodată de Gigi Becali, care l-a adus de la Once Caldas în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. În cele din urmă, Dayro Moreno a fost trimis la echipa a doua a roș-albaștrilor, iar Gigi Becali a pierdut o avere în această afacere. A mai recuperat doar 500.000 de dolari. Patronul lui Once Caldas nu avea toți banii și i-a propus lui Gigi Becali chiar să-i dea două hectare de pământ în Columbia, ca să ajungă la prețul solicitat.

Îl mai știi pe Dayro Moreno? Columbianul este la un pas să renunțe la fotbal

Deportivo Independiente Medellin și America de Cali nu vor să aude de Dayro Moreno, cu toate că jurnaliștii au scris despre un posibil interes pentru jucătorul columbian.

Implicat în mai multe scandaluri, Dayro Moreno este pe punctul să renunțe la fotbal.

Pe când evolua pentru Atletico Nacional, fostul fotbalist al FCSB s-a certat și îmbrâncit cu Jeison Lucumi, un coechipier, pentru executarea unei lovituri libere. În conflictul celor doi, cel mai rău a ieșit un adversar, lovit de colegul lui Moreno.

Nici de Dayro Moreno nu mi-a plăcut în primele 6 luni. Acum, putem să luăm 20-25 milioane de euro”
Gigi Becali, în septembrie 2008

The post Cel mai scump transfer pe care l-a făcut Gigi Becali în istoria Stelei a ajuns pe drumuri! Niciun club nu îl mai vrea pe columbianul Dayro Moreno, după ce a dat cu mașina peste un motociclist și a fost scos în șuturi din bar de fanii fostei echipe appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă