Cel mai nou obicei sexual este și cel mai șocant. Nu încercați așa ceva acasă

6 zile in urmă 14

Cel mai nou obicei sexual Cel mai nou obicei sexual

Fetişurile sunt, de multe ori, privite cu ochi răi de societate, fiind considerate adevărate perversiuni, devianţe sexuale. Un fetiş sexual extrem de periculos este asfixofilia, plăcerea de a fi strangulat în timpul actului sexual, care constă, mai exact, în privarea temporară de oxigen pentru sporirea plăcerii sexuale.

JOI, 13 IANUARIE 2022, 20:07

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit psihanaliştilor, în unele cazuri, acest comportament este o cale prin care persoanele masochiste se autopedepsesc pentru dorinţele nefireşti, precum cele incestuase, dar şi pentru plăcerea de a se masturba.

O altă teorie defineşte acest comportament drept o urmare a unei atitudini rigide sau punitive din partea părinţilor, persoanele asfixofile asociind, în viaţa adultă, pedeapsa cu sexualitatea.

Potrivit publicaţiei online „Your Tango”, sute de persoane îşi pierd anual viaţa din cauza axfisierii în timpul sexului.

Una din victimele celebre a acestui fetiş extrem este actorul american şi expertul în arte marţiale David Carradine, care a fost găsit mort în 2009 într-un hotel din Thailanda, spânzurat cu un şiret de pantofi, pe care îl avea legat şi în jurul testiculelor, scrie Adevarul.ro.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă