"Cel mai mare vis în fotbal?" Neymar a răspuns și pentru Mbappe! Ce spun cei doi despre rivalitatea la Balonul de Aur

2 luni in urmă 42

  • Liga 1: Gaz Metan - FC Argeș, vineri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Chiar dacă ambii sunt orgolioși și își doresc să fie pionul principal la echipa lor, între cei doi a existat de la bun început o prietenie și o relație de joc foarte bună.

Kylian Mbappe și Neymar au dezvăluit care este cel mai mare vis al lor în fotbal

Recent, cei doi fotbaliști ai clubului parizian au acordat un interviu împreună pentru revista PSG Le Mag, unde au fost întrebați care este cel mai mare vis al lor în fotbal. Neymar a răspuns primul și a vrut s-o facă și pentru colegul său, în spirit de glumă.

"Cel mai mare vis al meu cu PSG e să câștig Champions League, iar cu Brazilia să cuceresc Cupa Mondială. Iar al tău, Kylian, e Champions League, nu? N-ai vrea încă o Cupă Mondială? Nu, următoarea e pentru mine!", a glumit brazilianul.

Ulterior, șeptarul lui PSG a recunoscut că visează să câștige Champions League cu PSG, lucru care a reaprins speranțele fanilor francezi, din ce în ce mai convinși că va pleca la Real Madrid.

Kylian Mbappe și Neymar nu se ceartă din cauza Balonului de Aur

Fiind doi dintre cei mai buni jucători din lume, Mbappe și Neymar se numără an de an printre potențialii câștigători ai celui mai prestigios trofeu individual acordat în fotbal, Balonul de Aur. Cu toate acestea, francezul a declarat că nu se va certa niciodată cu colegul său din această cauză.

"O rivalitate între noi pentru Balonul de Aur? Nuuu! Neymar este în cea mai bună poziție pentru a vorbi despre asta, a jucat în aceeași echipă cu Messi, și cred că nu a fost niciodată o problemă între ei. Pentru jucătorii mari, e ușor să joace împreună. Cel mai important lucru va fi, întotdeauna, să ajutăm echipa.

Dacă într-o zi PSG câștigă și Neymar este jucătorul care strălucește cel mai mult și merită premiul, îl va câștiga el. E atât de simplu, iar dacă eu voi străluci, îl voi lua eu. Nu o să ne certăm unul cu altul din acest motiv", a adăugat Mbappe.

Etichete: psg , neymar , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă