Cel mai mare pom de Crăciun din lume şi-a aprins luminiţele. Este amenajat în munții Apenini, din apropierea orașului Gubbio, din Italia

2 luni in urmă 82

Cel mai mare pom de Crăciun din lume, amenajat în munţii Apenini din apropierea oraşului Gubbio, din Italia, şi-a aprins luminiţele. Structura a intrat în Cartea Recordurilor pentru mărimea impresionantă.

08 Decembrie 2020, 14:08 (actualizat 08 Decembrie 2020, 14:12) |

Cel mai mare pom de Crăciun din lume

Cel mai mare pom de Crăciun din lume are 130.000 de metri pătraţi şi 750 de lumini colorate. Acesta a fost inaugurat în 1981 şi de atunci a devenit punct de atracţie pentru milioane de turişti din întreaga lume.

Luni seara şi-a aprins, din nou, luminiţele care pot fi admirate până la Bobotează.

Anual, sute de voluntari pregătesc instalaţia electrică formată din 7.500 de metri de cabluri.

O parte din cheltuieli este susţinută din donaţiile persoanelor care plătesc 10 euro ca să-şi citească numele pe site-ul bradului de Crăciun din Gubbio.

sursa mediafax

ŞTIRILE ZILEI

Cel mai mare pom de Crăciun din lume şi-a aprins luminiţele. Este amenajat în munții Apenini, din apropierea orașului Gubbio, din Italia EUROSTAT: România, Grecia, Croația, Malta și Spania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, în T3 Noua înățime a Muntelui Everest este stabilită la 8.848,86 metri, după efectuarea de noi măsurători COVID-19: O bunică de 90 de ani din Marea Britanie, prima persoană care primește vaccinul Pfizer în afara studiilor Airbus nu a vândut niciun avion în noiembrie. Cererea extrem de redusă pentru călătorii aeriene, din cauza pandemiei, a afectat semnificativ comenzile noi Un cuplu din India s-a căsătorit în costume de protecție, după ce mireasa a fost testată pozitiv la SARS COV-2 Apa a fost introdusă la tranzacţionare pe Wall Street. Creşte teama de posibile penurii Premierul britanic Boris Johnson, așteptat la Bruxelles zilele următoare. Condițiile pentru încheierea unui acord comercial post-Brexit nu sunt îndeplinite Ungaria menţine restricţiile până la 11 ianuarie Pandemia de Covid-19 domină Europa. Grecia și Danemarca au anunțat noi restricții și interdicții

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă