Cel mai mare liceu din Buzău trece în ONLINE după ce rata de infectare a crescut la aproape 15 la mie

6 zile in urmă 22

MIERCURI, 13 OCTOMBRIE 2021, 16:18

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Este vorba de Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Haşdeu, fiind a doua unitate de învăţământ din judeţ, după Liceul tehnologic Rușețu, unde elevii sunt online chiar de astăzi, 13 octombrie.

Consiliul de Administraţie al Colegiului Haşdeu din Buzău a cerut  trecerea în online după ce în 17 clase au fost confirmate cazuri de coronavirus, potrivit reporterbuzoian.ro.  

„De joi, Colegiul Haşdeu intră în online, pentru că au o incidenţă în şcoală de 14-15 la mie, un număr de personal didactic infectat şi 17 clase în online. Nu au ajuns la jumătate, însă se apropie de jumătate. Este mai mult o măsură de prudenţă şi au hotărât în Consiliul de Administraţie suspendarea pentru 2 săptămâni, în conformitate cu art. 3 alin. 2 din Ordinul Comun", a anunțat şeful ISJ Buzău, Ionel Meiroşu.  

În municipiul Buzău, rata de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns, joi, la 8.52 de cazuri la mia de locuitori, cu 1.106 infectări în ultimele 14 zile. La nivelul judeţului, rata de infectare este de aproape două ori mai mică - 4,87 la mia de locuitori. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă