Cel mai mare fermier al României a făcut infarct. Avem rezultatele necropsiei

2 săptămâni in urmă 26

S-a aflat cauza morții lui Dan Țandea, cel mai bogat fermier din Ardeal. În urma necropsiei s-a stabilit că milionarul  a suferit un infarct micocardic ce l-a făcut să se prăbușească în bazinul în care a fost găsit, a doua zi dimineață, înghețat.

„În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 4,50, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la căderea unei persoane într-un canal de scurgere. Evenimentul semnalat s-ar fi petrecut pe raza localităţii Apahida, în timpul unor activităţi de curăţare a scurgerii. Trupul bărbatului în vârstă de 52 de a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, informa, duminică, IPJ Cluj.

Potrivit Agrointel.ro, Ţandea a salvat brânza de Năsal, care poate fi produsă doar în peştera de la Năsal şi numai cu ajutorul unor bacterii care trăiesc doar într-o anumită parte a peşterii.

„A murit fermierul Dan Ţandea, cunoscut crescător de vaci de lapte şi cel care a condus timp de mai mulţi ani una dintre cele mai importante cooperative din România, Cooperativa Someş-Arieş din judeţul Cluj. (…) Dan Cristian Ţandea (52 de ani) era cunoscut ca un crescător pasionat de vaci de lapte, dar şi ca fermierul care a salvat brânza de Năsal. A condus până nu demult Cooperativa Someş-Arieş, formă asociativă care avea, în 2018, o cifră de afaceri de 5 milioane de euro. Dan Ţandea administra la acea vreme o fermă care lucra circa 500 de hectare de teren, cu un efectiv de 270 de vaci de lapte, în timp de soţia şi fiul lui Dan Cristian Ţandea deţineau alte 56 de bivoliţe, 44 de vaci şi 700 de oi”.

Dan Ţandea era cunoscut crescător de vaci de lapte şi cel care a condus timp de mai mulţi ani una dintre cele mai importante cooperative din România, Cooperativa Someş-Arieş din judeţul Cluj.

Miliardarul Dan Ţandrea a fost găsit îngheţat, într-o instalaţie improvizată
Vestea dispariţiei lui Dan Ţandea a zdruncinat. ”Drum lin spre cer îi doresc prietenului meu Dan Ţandea din Cluj, fermier în Cooperativa Someş Arieş. Dumnezeu să-l ierte”, a scris pe pagina sa de Facebook fermierul Ilie Chifan.

Preşedintele unei cooperative de milioane de euro
Dan Cristian Ţandea (52 de ani) era cunoscut ca un crescător pasionat de vaci de lapte, dar şi ca fermierul care a salvat brânza de Năsal. A condus Cooperativa Someş-Arieş, formă asociativă care avea, în 2018, o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”
Dan Ţandea administra, la acea vreme, o fermă care lucra circa 500 de hectare de teren, cu un efectiv de 270 de vaci de lapte, în timp de soţia şi fiul lui Dan Cristian Ţandea deţineau alte 56 de bivoliţe, 44 de vaci şi 700 de oi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă