Cel mai mare exchange de criptomonede din lume a fost interzis în Marea Britanie

2 luni in urmă 16

Ethereum pe urmele Bitcoin. Motivul evoluţiei uluitoare de pe piaţa de criptomonedeEthereum pe urmele Bitcoin. Motivul evoluţiei uluitoare de pe piaţa de criptomonede
  • FCA din Marea Britanie a interzis activitatea Binance, după ce instituția a stabilit că activitatea platformei nu poate fi „reglementată”
  • Binance.com este o platformă online centralizată care oferă posibilitatea de a schimba monede virtuale.
  • Platforma este deținută de Binance Group, o companie înregistrată în Insulele Cayman, unul dintre paradisurile fiscale ale planetei.

Binance, cel mai mare serviciu de exchange cu criptomonede din lume, a fost interzis de către Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie. În ciuda anunţului, Bitcoin a crescut până la 34.400 de dolari.

Într-o notificare din 25 iunie, Autoritatea pentru Conduită Financiară (FCA) a declarat că Binance Markets, entitatea din Marea Britanie a Binance, „nu trebuie, fără acordul prealabil scris al FCA, să desfăşoare activităţi reglementate cu efect imediat”, scrie Reuters.

Binance a anunțat în iunie, anul trecut, că a cumpărat o entitate reglementată de FCA și că o va folosi pentru a oferi servicii de tranzacționare cu criptomonede folosind lire și euro.

The post Cel mai mare exchange de criptomonede din lume a fost interzis în Marea Britanie appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă