Cel mai iubit dintre antrenori: Șumudică a primit un cadou de 20.000 de dolari, imediat după meci. Imagini unice din vestiar

2 luni in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Jucătorii i-au întors favoarea după ce antrenorul român le-a dat o primă de 50 de mii de euro după succesul cu campioana Istanbul Bașakșehir. 

”Înainte de meciul cu Başakşehir le-am promis o primă, dar ei nu au cheltuit banii! Mi-au cumpărat un cadou, un ceas foare scump. Iar acest cadou are și o inscripție pe care scrie "Regele",” a dezvăluit Șumudică.   

Ceasul pe care l-a primit cadou Șumudică este un Rolex în valoare de 20 de mii de euro. Jucătorii l-au așteptat la vestiar și l-au aclamat până a desfăcut cadoul.

Vezi video cu momentul în care Marius Șumudică primește cadoul de la jucători:

Jucătorii de la Gaziantep, ”îndrăgostiți” de Marius Șumudică: ”Îl iubesc, nu am mai lucrat cu un asemenea antrenor”

Jean-Armel Kana-Biyik (31 de ani), fundașul celor de la Gaziantep, a vorbit într-un interviu acorddat pentru presa din Turcia despre antrenorul său, Marius Șumudică.

Kana-Biyik a fost antrenat de Șumudică și la Kayserispor, formație de care s-a despărțit în vara anului 2019, pentru a semna cu Gaziantep.

Jean-Armel Kana-Biyik: ”Îl iubesc pe Marius Șumudică”

„Îl iubesc pe Marius Șumudică. Pot spune cu ușurință acest lucru: nu am mai lucrat niciodată cu un asemenea antrenor în cariera mea. Șumudică are o relație foarte bună cu jucătorii, e un antrenor care știe fotbal, știe cum trebuie să joace echipa. Îl iubesc și îl respect foarte mult”, a spus Jean-Armel Kana-Biyik, pentru DHA.

Etichete: marius sumudica , marius sumudica gaziantep , gaziantep fenerbahce , cadou marius sumudica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă